mno...cely den nad tym rozmyslam ... jednoducho mi nieco vadi na tejto serii a neviem prist na to co... 8. sa mi pacila uplne totalne tak som si myslela ze 9. je v podobnom duchu ...ale akosi sa mi to zatial nezda... pre mna je to totalny zlom..
... zatial len postrehy z mojho dnesneho premyslania...
vadi mi ze monika ma dlhe vlasy... pacila sa mi viac v 8. serii - vyzerala drsnejsie a to sa mi na nej pacilo, ale zase pacia sa mi kombinaciua scully - monika, jedine toto mi ponechava kvapku aktovosti v tomto seriali, aj ked prirovnavat moniku k mulderovi je absolutne nestastne... su uplne totalne iny... muldy je ten komu svietia ocka ked je nieco zahadne (jednoducho test sposobilosti stat sa mulderom : keby tyto 4 videli na vlastne oci mimozemstania traja z nich by boli zdeseny a viete asi ktory traja, pri com monika by mozno mala este aj nejake "zvlastne pocity"... len mulder by sa tvrail ako vo field trip
:D).. taky nikto s tych troch nieje... monika je skorej sama o sebe taky poriadny pripad pre akty X a preto sa mi paci
:D.
.. nemozem sa zbavit pocitu ako by sa to prehuplo do nejakeho mierne ineho serialu... a nechcem byt hnusna ale zatial pre mna tak ako sa niekomu skoncili akta X 6 seriou tak mne skoncili 8. a toto je uz nejaka nova generacia - akta X ala Harry potter
... ale ja Harryho Pottera mozem len trosku ako si.. no ved viete je to preca len o niecom inom... ale jasne ze to dopozeram a mozno sa casom moje pocity zmenia ved som len po 3. epke zatial... dnes som z toho vsetkeho stale riadne zmetena...
..ale ako ze pribeh tohoto dielu bol fantasticky... riadne desive a problem s tym co tam ten chlapik doggettovi nakecal som nemala.. islo mu len o to zmiast ho... doggett sa jednoducho snazi len zistit ako sa vedec ako scully dostane do stavu ze je schopny vitiahnut nevedecke riesenia - velmi ho to zaujima kedze ma na krku akta X chudatko
... o to myslim slo aj vtedy ked za nou chodil do nemocnice ked bola s bruskom...
jediny raz ma napadlo ze nieco ine aj pocituje ked vykopali muldera a scully sa vyrutila do nemocnice a vravi doggettovi ze ho musi vidiet a on jej na to ze ...vie ze hej aj ked by si velmi prial aby nie... toto bolo jediny raz kedy som mala pocit ze mu nejakym hlbsim sposobom prirasta k srdcu...alebo co... ale od vtedy som nic take nepostrehla....
A inak pacilo sa mi ze bola Scully taka "vyrovnana" asi nieje to spravne slovo ale tak nejak .....je to pre nu take typickejsie...jednoducho nech sa deje co sa deje kamenny xicht a ideme na to... lebo v tej uvodnej mitologii bola dost vedla... to ani v tom tehotenstve sa mi taka nezdala... ako ze nezobralo ju to tak ako pohreb vykopavanie muldyho a vsetky shippy momenty v 8 ktore boli sweet napriklad to tym nemyslim...chcem tym povedat ze som ju skratka v tej uvodnej mitologii nespoznavala...a tu sa mi zdala zase sama sebou
...oki no ked to tak po sebe citam asi to bude len tou mitologiou
...hehe