MrSmith píše:Marita sa skryvala takze adresu nemohol vediet. Objavili sa tam aj Strelci.
JJ Střelce si pamatuju ale Mr.X mi nějak vypadnul... už ať to mám doma
Moderátor: MrSmith
MrSmith píše:Marita sa skryvala takze adresu nemohol vediet. Objavili sa tam aj Strelci.
MrSmith píše:Myslis, ze to jeho svedomie mu vravelo aby nevykonaval potrebu proti vetru? Hlaska co mu povedal jeden zo Strelcov.
pitrysek píše:já si myslim, že Krycek byl ve skutečnosti "hodnej", v The Truth mi to tak aspoň přišlo, že celou dobu vlastně nikomu nechtěl ublížit, jenom ho k tomu vedli určitý okolnosti a určitý lidi... chudáček nechal se ovlivňovat
Luki píše:pitrysek píše:já si myslim, že Krycek byl ve skutečnosti "hodnej", v The Truth mi to tak aspoň přišlo, že celou dobu vlastně nikomu nechtěl ublížit, jenom ho k tomu vedli určitý okolnosti a určitý lidi... chudáček nechal se ovlivňovat
Imho to bylo právě naopak Bezpáteřní hajzlík to byl!
pitrysek píše:Luki píše:pitrysek píše:já si myslim, že Krycek byl ve skutečnosti "hodnej", v The Truth mi to tak aspoň přišlo, že celou dobu vlastně nikomu nechtěl ublížit, jenom ho k tomu vedli určitý okolnosti a určitý lidi... chudáček nechal se ovlivňovat
Jak to o něm mluvíš Mě by taky nevadilo, že je takovej, kdyby byl v mé blízkosti
MrSmith píše:pitrysek píše:Luki píše:pitrysek píše:já si myslim, že Krycek byl ve skutečnosti "hodnej", v The Truth mi to tak aspoň přišlo, že celou dobu vlastně nikomu nechtěl ublížit, jenom ho k tomu vedli určitý okolnosti a určitý lidi... chudáček nechal se ovlivňovat
Jak to o něm mluvíš Mě by taky nevadilo, že je takovej, kdyby byl v mé blízkosti
A keby ti urobil nieco nepekne napr. ako Skinnerovi alebo Mulderovmu otcovi?
pitrysek píše:MrSmith píše:pitrysek píše:Luki píše:pitrysek píše:já si myslim, že Krycek byl ve skutečnosti "hodnej", v The Truth mi to tak aspoň přišlo, že celou dobu vlastně nikomu nechtěl ublížit, jenom ho k tomu vedli určitý okolnosti a určitý lidi... chudáček nechal se ovlivňovat
A keby ti urobil nieco nepekne napr. ako Skinnerovi alebo Mulderovmu otcovi?
Mě by nic neudělal, já bych si ho převychovala Já se nezdám, ale převychování mi nedělá žádný problém Můj manžel je taky převychovanej, ale ještě musim trochu tu jeho výchovu doladit
pitrysek píše:Mě by nic neudělal, já bych si ho převychovala Já se nezdám, ale převychování mi nedělá žádný problém Můj manžel je taky převychovanej, ale ještě musim trochu tu jeho výchovu doladit
MrSmith píše:pitrysek píše:Mě by nic neudělal, já bych si ho převychovala Já se nezdám, ale převychování mi nedělá žádný problém Můj manžel je taky převychovanej, ale ještě musim trochu tu jeho výchovu doladit
Ked si ho zacala prevychovavat ale urcite nebol taky hajzlik ako Krycek Kryceka by si prevychovavala urcite tazsie
pitrysek píše:MrSmith píše:pitrysek píše:Mě by nic neudělal, já bych si ho převychovala Já se nezdám, ale převychování mi nedělá žádný problém Můj manžel je taky převychovanej, ale ještě musim trochu tu jeho výchovu doladit
Ked si ho zacala prevychovavat ale urcite nebol taky hajzlik ako Krycek Kryceka by si prevychovavala urcite tazsie
Právě, že hajzlík byl mě prostě ty hajzlíci nějak přitahujou
MrSmith píše:pitrysek píše:MrSmith píše:pitrysek píše:Mě by nic neudělal, já bych si ho převychovala Já se nezdám, ale převychování mi nedělá žádný problém Můj manžel je taky převychovanej, ale ještě musim trochu tu jeho výchovu doladit
Právě, že hajzlík byl mě prostě ty hajzlíci nějak přitahujou
Vie o tom tvoj manzel?
pitrysek píše:Jasně, že né On si myslí že je pán domu, ale není to tak, já ho v tý představě nechávám, abych mu nesrážela sebevědomí
MrSmith píše:pitrysek píše:Jasně, že né On si myslí že je pán domu, ale není to tak, já ho v tý představě nechávám, abych mu nesrážela sebevědomí
Vy zeny sa niekedy spravate velmi nebezpecne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků