Moderátor: Luki
Xeninka píše:A nebyla ještě náhodou jedna vynechaná scéna jak Scully šla ze sprchy a zvonil telefon a teď nevim kdo, ale asi Skinner, jí povídal, že je Mulder ve vězení?
MrSmith píše:Klurdne rozpitvaj. Som zvedavy, ktore konktretne veci sa ti nepacili.
XGirl píše:Tak jsem si Truth po relativně dlouhé době dnes konečně pustila a první dojem - je fantastické, že to přece jen nebyl konec, že to není poslední slovo Akt X...Prostě bomba. Při Mulderově vykonstruovaném procesu asi v každém docela narůstal vztek - ve mně určitě, když on za celou dobu neřekl skoro ani slovo a celý soud byl jen divadlo jak z Kladiva na čarodějnice... The Truth je výborná epizoda, shrnutí všeho podstatného, co se stalo, plus nádherné shippy scény od začátku až prakticky do konce. Jak ovšem na tžohle ve filmu navážou mi stále trochu není jasné, když Mulder uniká před trestem smrti a Scully by asi taky šla do vězení za to, že mu pomáhala...
Luki píše:XGirl@ pokud si svůj příspěvek přečteš, tak zjistíš že sis odpověděla sama
Při Mulderově vykonstruovaném procesu asi v každém docela narůstal vztek - ve mně určitě, když on za celou dobu neřekl skoro ani slovo a celý soud byl jen divadlo jak z Kladiva na čarodějnice...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků