Moderátor: Luki
petrazelva píše:Souhlasím. Nechápu, proč je museli nechat umřít. Je hezké, že z nich udělali hrdiny a tak, ale celkově mi to přišlo trošku nereálné.. No nevím.. A k tomu Fletcher, já toho chlápka fakt nemusím.
terentule píše:Hmm, zvláštní díl...konec mě rozbrečel, pořád jsem čekala, že je nějak zachrání, a ono ne .
Co se poslední scény týče, chvíli jsem se bála, že tam není Scullyová, když tam byl záběr pouze na Doggetta, Reyesovou a Skinnera.
Angelitos píše:terentule píše:Hmm, zvláštní díl...konec mě rozbrečel, pořád jsem čekala, že je nějak zachrání, a ono ne .
Co se poslední scény týče, chvíli jsem se bála, že tam není Scullyová, když tam byl záběr pouze na Doggetta, Reyesovou a Skinnera.
No já si furt říkala, že někde vyskočí a všichni se budou strašně smát a ono niccccccc
KayTee píše:Seriál The Lone Gunmen neznám, ale epizoda se mi i přesto líbila.
Jen mi nešlo do hlavy, proč se tak lehce vzdali života.. proč tam zůstali všichni tři (I když.. tři těla, jedna duše).
Ale proč se nepokusili utéct, když se zavírali vzduchotěsné dveře? Určitě by to šlo..ale oni tam jen stáli a ani se nepohli..
Líbila se mi scéna na pohřbu a Scullyová – Tak moc pro mě znamenali. Nevím, jestli to vůbec věděli…
A tak nějak mi bylo smutno, že na pohřbu nebyl Mulder..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník