Moderátor: Luki
kimberly píše:Ja už som sa tu na margo tejto epizódy niekoľko krát veľmi nelichotivo vyjadrila, takže už to nebudem opakovať a viem že vy ostatní máte celkom iný názor, čiže si ma v podstate nemusíte ani všímať, len to tu píšem, aby bolo jasné...pre mňa zlé. Zlé, zlé, zlé, už to u mňa prekročilo hranice vkusu. Čiže u mňa veľké nie, myslím, že keby som mala na výber, ktorý z dielov Aktov X si už nikdy nepozriem, tak by to bol tento. Ale to je len môj názor, rozhodne netvrdím, že by ste si mali myslieť to isté.
Utero píše:kimberly píše:Ja už som sa tu na margo tejto epizódy niekoľko krát veľmi nelichotivo vyjadrila, takže už to nebudem opakovať a viem že vy ostatní máte celkom iný názor, čiže si ma v podstate nemusíte ani všímať, len to tu píšem, aby bolo jasné...pre mňa zlé. Zlé, zlé, zlé, už to u mňa prekročilo hranice vkusu. Čiže u mňa veľké nie, myslím, že keby som mala na výber, ktorý z dielov Aktov X si už nikdy nepozriem, tak by to bol tento. Ale to je len môj názor, rozhodne netvrdím, že by ste si mali myslieť to isté.
A co se ti nelibilo? moc nechutna?
kimberly píše:Utero píše:kimberly píše:Ja už som sa tu na margo tejto epizódy niekoľko krát veľmi nelichotivo vyjadrila, takže už to nebudem opakovať a viem že vy ostatní máte celkom iný názor, čiže si ma v podstate nemusíte ani všímať, len to tu píšem, aby bolo jasné...pre mňa zlé. Zlé, zlé, zlé, už to u mňa prekročilo hranice vkusu. Čiže u mňa veľké nie, myslím, že keby som mala na výber, ktorý z dielov Aktov X si už nikdy nepozriem, tak by to bol tento. Ale to je len môj názor, rozhodne netvrdím, že by ste si mali myslieť to isté.
A co se ti nelibilo? moc nechutna?
Áno, presne tak, nechutná, ale nechutnosť aj ešte znesiem, často krát je neoddeliteľnou súčasťou Aktov X. Toto mi už však prišlo akosi za hranicou etiky, spomínaného vkusu...
Baku05 píše:Na Leonard Betts jsem se dívala nedávno. Rozhodně zajímavá epizodka se zajímavým vývojem děje. Nejdříve srandičky se Scully, která si neví rady s hlavou a pak zjišťování o co tam vůbec jde Zápletka zajímavá. Ono celkově 4. série má chuťovky Leonard mi zase tam moc nechutný nepřišel, ale asi jsem divná, protože nechutný mi nepřijde ani úžasný Home Jako nejnechutnější epizoda u mě vede Sanguinarium, ta u mě překoná i Hellbound
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník