Moderátor: Luki
mona lisa píše:Medzi oboma postavami bola dobra chemia. Neviem, ci v dobe nakrucania tejto epizody uz spolu chodili
Angelitos píše:Moc dobrá epizoda! Je tu vlastně tak trochu Scullyová, jak ji neznáme. Celkově děj, to tetování, moc dobrá epizoda až na ten konec...že?:)
kimberly píše:Angelitos píše:Moc dobrá epizoda! Je tu vlastně tak trochu Scullyová, jak ji neznáme. Celkově děj, to tetování, moc dobrá epizoda až na ten konec...že?:)
Ten Ed nakoniec zomrel? Alebo skončil len s popáleninami? Nejako mi to uniklo.
luca píše:kimberly píše:Angelitos píše:Moc dobrá epizoda! Je tu vlastně tak trochu Scullyová, jak ji neznáme. Celkově děj, to tetování, moc dobrá epizoda až na ten konec...že?:)
Ten Ed nakoniec zomrel? Alebo skončil len s popáleninami? Nejako mi to uniklo.
Skončil na psychiatrii.
kimberly píše:Rodney Rowland je výborný herec, videla som ho už vo viacerých úlohách a nikdy ma nesklamal.
k212 píše:Tak tohle je jeden z dílů, který jsem před deseti lety sjížděla na kazetě pořád dokola . Už tehdy se mi líbil díky tomu, že je jiný, introspektivní, netradiční ... ale také příliš bezdějový, to přiznávám. V originálním znění jsem ho viděla nedávno a musím dodat, že hlas dámy z tetování v podání Jodie Foster je prostě ... super děsivej a navíc návodně dominantní. No Ed mu prostě chtě nechtě musel propadnou. Ale stejně by mě zajímalo, co se dělo poté, když se dveře za Ediem a RedHead zavřely No asi budu muset zabrousit na Gossameru a třeba najdu v nějaké anti-shippy povídce odpověď. Njn Muldy ... všechno se netočí jen kolem tebe
Utero píše:k212 píše:Tak tohle je jeden z dílů, který jsem před deseti lety sjížděla na kazetě pořád dokola . Už tehdy se mi líbil díky tomu, že je jiný, introspektivní, netradiční ... ale také příliš bezdějový, to přiznávám. V originálním znění jsem ho viděla nedávno a musím dodat, že hlas dámy z tetování v podání Jodie Foster je prostě ... super děsivej a navíc návodně dominantní. No Ed mu prostě chtě nechtě musel propadnou. Ale stejně by mě zajímalo, co se dělo poté, když se dveře za Ediem a RedHead zavřely No asi budu muset zabrousit na Gossameru a třeba najdu v nějaké anti-shippy povídce odpověď. Njn Muldy ... všechno se netočí jen kolem tebe
Ty jo fakticky to namluvila Jodie Foster? tak to cumim. Doufam, ze se ke me co nejdriv dostane original.
Angelitos píše:luca píše:kimberly píše:Ten Ed nakoniec zomrel? Alebo skončil len s popáleninami? Nejako mi to uniklo.
Skončil na psychiatrii.
Jono chudák muž
derena píše:No mne osobne pride Rodney Rowland ako niekto kto by mohol hrať nejakých vrahov a zožrala by som mu to aj s navijakom. Vôbec mi nie je sympatický a tak isto ani jeho postava v Never Again.
Opäť sme sa niečo viac o Scully dozvedeli ( že sa dokáže s niekym vyspať aj po jednom rande ). Ale taká pekná sonda do jej myšlienok, keď už potrebuje kľud od Muldera. " To všetko preto lebo som ti nedal stôl?" škoda že nedokončil to čo chcel povedať, mohlo by to byť zaujímavé.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků