Moderátor: Luki
kimberly píše:Tento diel mi príde ako výkrik do tmy. NeodolateĽné sú absolútnou Akto-X klasikou, niečím nezabudnuteľným a dokonalým a toto je čajíček. Slabý, nevyluhovaný čajíček z Jednoty. Navyše Scullyová v pyžame na konci je otrasná a to je inač veĽmi príťažlivá žena, ten Orison tam vpletený mi príde úplne od veci, no rpsote vytratilo sa tam z toho všetko čo sa vytratiť mohlo.
Luki píše:Na Irresitible to samozřejmně nemá (ať už co se kvality týče tak i v počtu nechtěně směšných scén) ale Orison mne zaujal hlavně svou surealistickou atmosférou a takovým snovým provedením . A hlavně posledních 15 minut je naprosto famózně natočených .
luca píše:Vy spíte ve večerních šatech nebo co? Fakt nechápu.
kimberly píše:luca píše:Vy spíte ve večerních šatech nebo co? Fakt nechápu.
Tak som to nemyslela. Asi som sa zle vyjadrila, sama to neviem dobre popísať. Kašlite na to.
xloverin píše:kimberly píše:luca píše:Vy spíte ve večerních šatech nebo co? Fakt nechápu.
Tak som to nemyslela. Asi som sa zle vyjadrila, sama to neviem dobre popísať. Kašlite na to.
Si asi narazala na to, ze vacsinou nosi satenove pradielko do postele, nie?;-) Priznavam, ze keby ho mala aj teraz, tak ma ta epizoda dost iny nadych
detillo píše:Nebo by taky někdy mohla jít do postele bez podprsenky a makeupu Jinak podle mě jedna z nejslabších epizod 7.série, a přitom to tvůrci měli z Irresistible tak pěkně našlápnutý... Přišlo mi dost divný, že Scully ačkoliv věděla, že Pfaster je pořád na svobodě a půjde po ní, se klidně sebrala a jela domů ---- a Mulder taky ...
Luki píše:detillo píše:Nebo by taky někdy mohla jít do postele bez podprsenky a makeupu Jinak podle mě jedna z nejslabších epizod 7.série, a přitom to tvůrci měli z Irresistible tak pěkně našlápnutý... Přišlo mi dost divný, že Scully ačkoliv věděla, že Pfaster je pořád na svobodě a půjde po ní, se klidně sebrala a jela domů ---- a Mulder taky ...
Právě naopak, mysleli si že Pfaster se chce nechat chytit a nechali plicii sledovat stopy co za sebou nechal. Neměli nejmenší důvod si myslet že půjde po Scully.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků