LadyX píše:Haló, haló, x-philes z Prahy Šel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
A výstavu čeho??
Moderátor: Petraela_x
LadyX píše:Haló, haló, x-philes z Prahy Šel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
petrazelva píše:LadyX píše:Haló, haló, x-philes z Prahy Šel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
A výstavu čeho??
petrazelva píše:LadyX píše:Haló, haló, x-philes z Prahy Šel by někdo 6.5. na výstavu? Plánuju Schwarzenberský palác. Od 15h vstup zdarma
A výstavu čeho??
nabaa píše:Ve čtvrtek 25.6. se v Olomouci koná další minisrázek. Zatím účast potvrdili haci, Logan, yscully a Markétka. Začínáme ve 4 hodiny a jde se do pizzerky. Všichni jsou srdečně zváni, jen dejte vědět, kolik mám rezervovat míst.
haci píše:Jo tak jednání...hmmm (sleduješ, že se neptám jaký, protože vím, že bys mi to zase neřekl ) ... no nevadí, my budeme trpělivě čekat na jediného chlapa. Ale uvidíme, třeba vás bude víc...
G.Logan píše:haci píše:Jo tak jednání...hmmm (sleduješ, že se neptám jaký, protože vím, že bys mi to zase neřekl ) ... no nevadí, my budeme trpělivě čekat na jediného chlapa. Ale uvidíme, třeba vás bude víc...
Ale tentokrát ti to klidně řeknu, máme pracovní schůzi na okresním ředitelství záchrané služby.
G.Logan píše:Ahoj tak se chci zeptat jestli ten srázek teda je, abych neprijel a nic se nedelo.
yscully píše:G.Logan píše:Ahoj tak se chci zeptat jestli ten srázek teda je, abych neprijel a nic se nedelo.
Přenejmenším já v Olomouci určitě budu a nevím nic o tom, že by se nekonal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků