Moderátor: pitrysek
MrSmith píše:Chodila s punkerom ale vyhovara sa, ze vtedy punkerom este nebo
Arte píše:Nevíte, jestli Gill kouří?? V nějakém záběru za scénou jsem ji viděla kouřit
Arte píše:Nevíte, jestli Gill kouří?? V nějakém záběru za scénou jsem ji viděla kouřit
KayTee píše:- kouřit přestala v roce 2000
nabaa píše:A další zajímavostí je, že nikdo neví, s kým že to vlastně má Oscara. Možná ani ona sama to neví úplně na beton.
pitrysek píše:nabaa píše:A další zajímavostí je, že nikdo neví, s kým že to vlastně má Oscara. Možná ani ona sama to neví úplně na beton.
Já myslim, že ona to ví, má to vypočítaný(jedině, kdyby spala s více najednou)...Třeba je otcem někdo, kdo je ženatý, nebo někdo hoodně slavnej a proto to tají
nabaa píše:pitrysek píše:nabaa píše:A další zajímavostí je, že nikdo neví, s kým že to vlastně má Oscara. Možná ani ona sama to neví úplně na beton.
Já myslim, že ona to ví, má to vypočítaný(jedině, kdyby spala s více najednou)...Třeba je otcem někdo, kdo je ženatý, nebo někdo hoodně slavnej a proto to tají
No právě, kdyby spala s více najednou. Samozřejmě ne ve stejnou chvíli..i když i to je možný, ale do takových podrobností bych nezabíhala. Víš jak, manžel to vyžadoval, s milencem to chtěla. Ani jeden nepřišel zkrátka a teď je v pasti.
nabaa píše:A další zajímavostí je, že nikdo neví, s kým že to vlastně má Oscara. Možná ani ona sama to neví úplně na beton.
nabaa píše:S Markem si začala ještě v době, kdy byla s Juliannem Ozannem a nikdy se k otcovství nevyjádřila. Mám dokonce dojem, že doteď není s Juliannem rozvedená, což samozřejmě není překážka v tom, aby měla dítě s Markem. Ale Gill i nadále statečně mlží.
Luki píše:On se jí na to ani nikdo neptal takže nemá důvod mlžit
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků