Moderátor: luca
KayTee píše:Takže taky začínám znovu překládat - po dlouhé době A plánuji tyto:
The Case of the Ex - od Oneturtledove
The Truth Is Tomorrow - od all4jesus84
Got Whatever It Is - od xfilegrl
The Bones Files Crossover of Bones and XFiles - od crazy4booth (možná-zatím ta povídka není dokončená ani v originále)
Haunted Moon - od Stephanie Kaiser
terentule píše:KayTee píše:Takže taky začínám znovu překládat - po dlouhé době A plánuji tyto:
The Bones Files Crossover of Bones and XFiles - od crazy4booth (možná-zatím ta povídka není dokončená ani v originále)
Jé, na ten crossover se těším . Mám ho už dlouho v záložce, ale pořád se k němu ne a ne dostat
nabaa píše:Ehm..tak A woman´s touch se nekonalo, stydím se. Ale říkám si,jestli se nepustit do některé z delších povídek od Analise. Ještě mám 3, ale jestli se na některou vrhnu, tak to bude trvat hoooodně dlouho. Přece jen je to kolem 200 stránek. Každopádně bych si tímto veškrá dílka Analise rezervovala..
KayTee píše:terentule píše:KayTee píše:Takže taky začínám znovu překládat - po dlouhé době A plánuji tyto:
Jé, na ten crossover se těším . Mám ho už dlouho v záložce, ale pořád se k němu ne a ne dostat
Není ale dopsaný, tak se mi do toho moc nechce..
oskvarka píše:a kde si to mozem najst v originale ??...ja by som to snad skusila aj s tou mojou biednou AJ...som zvedava...
luca píše:oskvarka píše:a kde si to mozem najst v originale ??...ja by som to snad skusila aj s tou mojou biednou AJ...som zvedava...
Koukni se do tématu Linky na fanfic tady v sekci Povídky, tam máš spoustu odkazů. Já osobně preferuju Gossamer, nejlíp se mi tam hledá (http://www.gossamer.org).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník