Moderátor: Xeninka
KayTee píše:Začínám se zamilovávat do seriálu Bones Vztah Kůstky a Bootha mi v mnohém připomíná Muldera a Scully
monkax píše:Bones, mám taky moc ráda....vzpomínám si že to kdysi bylo večer okolo 22h tak jsem to sledovala když jsem doratila domů z práce
terentule píše:na tu výšku si pamatuju, ale co bylo s Angelou a Hodginsem ? Měli rande? Doufám, že jsem to nepropásla, protože se mi to straaašně líbí
Petraela_x píše:KayTee - som na tom podobne, akuirát tú prvú časť som ešte nevidela ale mám zhruba tak každý druhý diel. Inak zťahujem z netu po slovenksy, nechce sa mi po anglicky a myslím, že je dobrý dabing. A celám oja záľuba je v topm, že sú fakt ako M a S. Je to také pekné pozerať ako sa ten ich vzťah vyvýja. Som zvedavá na štvrtú sériu a piatu Dúfam, že ju budú dávať u nás v telke .
Inak Kosť nie je taká pekná ako Scully a Booth je celkom pohľadný, ale na Muldera nemá
k212 píše:Extrémně inteligentní a lehce sociálně afektovaná Kůstka kontra kovboj Booth, s ujetou pratičkou vědců za zády a minimálně jednou úchylnou vraždou každý díl ...
oskvarka píše:..a aka je na seba hrda ked uz v neskorsich castiach obcas pride na to ze niekto nieco myslel ako vtip
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník