petrazelva píše:xloverin píše:No, mna napadla jedna... mozno trochu zvlastna. Co myslite, ovplyvnuje vztah M&S shipperov aj v skutocnom zivote? Myslim, my vsetci vieme, co za brutalne nadherny vztah maju Mulder a Scullyova. Hladaju shipperi takyto vztah aj v skutocnom zivote? Ja viem, ono cakat na Muldera znamena ako cakat na princa na bielom koni
ale ktora z nas by nechcela vztah ako maju oni dvaja?
Já myslím, že mě to lehce ovlivňuje. Taky bych chtěla takovej vztah. Teda nemuselo by kolem toho být vládní spiknutí a boj proti kolonizaci.. Mně by jen stačilo najít si toho "perfect opposite".. Přesně tak, jak to Scully říká ve voiceoveru v TrustNo1..
Já myslim, že na tom, že si dotyční aspoň trochu (i když nevědomě
) promítají své tužby ohledně vztahů do hrdinů seriálů (a nejen seriálu
), stojí všechny shipperské fandomy
. Prostě kdyby se to člověku nelíbilo, asi by to nebylo to, co by chtěl on sám...
Já bych se pokusila k M a S přirovnat třeba Bootha a Brennanovou z Bones nebo O'Neilla a Carterovou ze Stargate. Tam je to taky o vzájemné důvěře, i když se to samozřejmě dost liší...každopádně ty dvojice k sobě mají vždy hodně blízko...
Napadá mě třeba ještě Luke a Lorelai z Gilmorek, ale to už je asi úplně mimo, spíš jsem tu vyjmenovala svoje oblíbené dvojice svých oblíbených seriálů
. Tak mě prosím neukamenujte, není to myšleno tak doslova