Moderátor: MrSmith
Petraela_x píše:O ňom som tu nikde nepostrehla topic. A myslím, že je o čom rozprávať. Najviac by ma teraz zaujímal váš názor na to, ako vnímal Mulder Scullyovej tehotenstvo, po tom, čo sa po únose a vlastnom pohrebe prebral a jeho vzťah k samotnému Williamovi krátko po narodení. Pretože až v Trust no1 a The Truth sa o ňom vyjadril ako o svojom synovi.
Petraela_x píše:Luca: ty si ten zástanca Per Manum ako ich prvého šťastného zblíženia, že?
V podstate zistenie, kedy sa odohrávala epizódka Per Manum, by nám asi dosť pomohla. Ja mám pocit, že M a S mali stále nejaký problém v komunikácii a to zabránilo tomu, aby sa o tom všetkom priadne porozprávali. Alebo je tu možnosť, že sme to my len nevideli...
Mimochodom, vie sa či, DD a GA vedeli v čase, keď sa natáčala siedma séria, čo bude v ôsmej?
Petraela_x píše:Hej a najviac ma srali tie jeho trápne narážky na to koho dieťa je. Raz tam gánil na toho poslíčka pizze a potom keď sa malý narodil, tak že je na Skinnera, to sa mi tam nehodilo, by som mu vrazila za to
terentule píše:Tak já nevím, tohle mi nevadilo, to byla sranda . A to jak Scully říkala s tím poslíčkem tak opravdu vyznělo .
No a co se Skinnera týče, jakkoliv je to dojemná scéna, nebyl by to Mulder, kdyby něco takovýho nepřidal
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků