Moderátor: Luki
XGirl píše:Kromě toho mám celkem slabost pro 40. a 50. léta v Americe, takže se mi líbí ta hudba, rekvizity...titulní píseň come and go with me bych si chtěla někde stáhnout.
KayTee píše:Tak já nevím. Čekala jsem od toho víc, když to každý tak chválil, ale v některých chvílích jsem se dost nudila. Společné scény Muldera a Scully neměly chybu, ale zbytek bych klidně oželela.
KayTee píše:Tak já nevím. Čekala jsem od toho víc, když to každý tak chválil, ale v některých chvílích jsem se dost nudila. Společné scény Muldera a Scully neměly chybu, ale zbytek bych klidně oželela.
luca píše:KayTee píše:Tak já nevím. Čekala jsem od toho víc, když to každý tak chválil, ale v některých chvílích jsem se dost nudila. Společné scény Muldera a Scully neměly chybu, ale zbytek bych klidně oželela.
Ještě byla dobrá konfontace s Arthurem Dalesem. Ale baseball 40. let mě taky moc nebere.
Baku05 píše:Mně teda baseball neříká vůbec nic a je jedno z jakého roku ale tady mi vůbec nevadil. Trochu rozpačitě na mě působily snad jen "nájezdy" na koních, ale tyto drobné nedostatky jsou po finální scéně vždy zapomenuty
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků