kimberly píše:Z Pilota si pamätám viacero výborných hlodov, lenže ich mám z knižky napísanej podľa tohto filmu, takže neviem či sa reálne udiali, alebo si ich tam autor knižky sám pridal, poprípade voľne preložil, ale bavia ma dodnes. Scullyová sa pýta Muldera na Theresu, že čo s tým dievčaťom a Mulder reaguje: "Dievča? Aké dievča? Jáj, vy myslíte tú, čo vyzerá ako Frankensteinova nevesta."
A keď sa stretáva so šerifom Milesom, celým červeným v tváry, ako zúri z ich prítomnosti a Mulder prehodí: "Milý chlapík. Má peknú farbu pleti."
A keď sa kopia vraždy, Mulder to komentuje: "Toto miesto si musíte zamilovať. Každý deň je tu Halloween."
vidis ja som mala tiez doma pilota knizku ale uz si to nepametam... a vestky knizky akta X som darovala do deckych taborov, ked som robila veducu...
ale dnes som si kukla konecne pilota v originale.. a "Toto miesto si musíte zamilovať. Každý deň je tu Halloween." tato hlaska teda priblizne ...tam bola...ale v dabingu nie... aj ked to tam mohli dat lebo v dabingu neznie ten rozhovor moc logicky... najprv on jej ze jej to vravel.. a potom ona nieco v podobnom zmysle..
... inak presne som si aj ja zacal vsimat ten hodinkovy ritual uz som si zacala misiet ze mi pere
:D..11:21
Zase som si pripomenula ze pilot je jednoznacne ..dokonali... a po zhliadnuti viacerych originalov uz mi akosi nejde do usi ani ten pekny cesky dabing... v ktorom je mulder akysi moc sladky a scully zase naopak...a tiez niekttory preklad nieje uplne vystizny..jednoducho original je original...
...inak pri takomto opakovani si uvedomujem ako sa na seba cely pilot pekne usmievali... no a scena na schodoch a pred budovou mi prvy krat pripomenula aj zaciatky Doggeta a Scully...aj ked Scully rozhodne nebola taka privetiva
... a prvy krat mi tiez zacalo byt zvlastne pre co za nim vlastne isla v pradle ked mu chcela ukazat bodky na kryzoch...nemozem si pomoct ...ale taketo sceny sa preca len objavuju len odvaznejsich poviedkach...aj to su minimalne pokracovanim 6,7,8, a 9 serie
- a Mulder normalne stratil rec...
... okrem toho ze jej ovoniaval vlasy...
..oki uz koncim lebo dnes sme natierali zarubne tak to riedidlo na mna mozno este posobi