Pilot

24 klasických epizod z let 1993-1994

Moderátor: Luki

Re: Pilot

Odeslatod luca v 27 srp 2008 23:18

nabaa píše:
luca píše:A teď jsem si uvědomila, že Samantha byla narozená 21.11. Tak to bych věřila, že to nějaký význam fakt má. ;)

Teda v první sérii, když Skinner nebo někdo ukazuje Scullyové poprvé Samanthinu složku, tak tam mají za prvé fotku úplně jiné holky, než která ji představuje celou dobu potom, a taky úplně jiné datum narození - tuším nějak v lednu 1964. Teprve až v Paper clips je datum 21/11/1965.

No nic, jdu spát, nebo ještě "vyšpekuluju" kdoví co. :lol: :lol: :lol:

Poprvé ukazuje Samanthinu složku Scullyové Blevins v Conduit. A nejenže je tam jiné datum narození, taky je tam jiné prostřední jméno - Samantha T. Mulder. Přitom ona byla Samantha Ann. :P

Evidentně to ještě neměli ujasněné... :lol:
luca

Odeslatod petrazelva v 24 zář 2008 00:12

Tak jsem na výročí (teda přiznám, den poté) koukla znova na pilota a zas mě dostal. Je to úžasnej začátek něšeho ještě mnohem úžasnějšího a proto mu s klidem odpistím všecky drobnosti a nesrovnalosti..

Scéna kdy se potkají, scéna v motelu, Kuřák v budově FBI... nádherná nostalgie.
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod xloverin v 24 zář 2008 14:44

Ta scena, kde sa stretnu.. videli ste DD a GA v show Richarda a Judy? Im to tam pustili tuto scenku a obaja sa chytali za hlavu, ze ake to bolo strasne :-DDD
xloverin

Odeslatod KayTee v 24 zář 2008 22:02

Jojo, já jsem to viděla :-) Byli úplně roztomilí, jak říkali, že to už snad ani není pravda a že je to crazy a podobně :-D
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod petrazelva v 15 říj 2008 17:47

http://www.youtube.com/watch?v=VVXdW21nmtU

to je ta, cos myslela, nabaa?
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod nabaa v 15 říj 2008 18:42

petrazelva píše:http://www.youtube.com/watch?v=VVXdW21nmtU

to je ta, cos myslela, nabaa?

To je přesně ona, Pížej. :D
But what if we could stop,pause to take stock of each precious moment before it passes? Might we then see the endless forks in the road that have shaped a life? And,seeing those choices,choose another path?
nabaa

Odeslatod Petraela_x v 17 led 2009 14:04

No tak ja som si včera pozrela znovu Pilot-a :D a asi budem aj pokračovať :lol: všimla som si ako sa Gill pekne zvlnili vlasy po tej prechádzke v daždi :lol:

Mimochodom, ja mám Akty X stiahnuté z torrentu a titulky som si niekde stiahla, už ani neviem kde. Prekvapilo ma, že M a S si začali tykať už v tomto diely, pri scéne u Muldera a izbe, keď jej kontroloval tie štípance na chrbte. Myslím, že u nás na Slovensku si začali tykať až niekedy oveľa neskôr, ako to bolo v českom dabingu?
Obrázek Obrázek
Petraela_x

Odeslatod luca v 17 led 2009 14:36

Petraela_x píše:No tak ja som si včera pozrela znovu Pilot-a :D a asi budem aj pokračovať :lol: všimla som si ako sa Gill pekne zvlnili vlasy po tej prechádzke v daždi :lol:

Mimochodom, ja mám Akty X stiahnuté z torrentu a titulky som si niekde stiahla, už ani neviem kde. Prekvapilo ma, že M a S si začali tykať už v tomto diely, pri scéne u Muldera a izbe, keď jej kontroloval tie štípance na chrbte. Myslím, že u nás na Slovensku si začali tykať až niekedy oveľa neskôr, ako to bolo v českom dabingu?

V českém dabingu si začínají tykat právě při té prohlídce. :lol: Ale to je čistě věc překladatele, jak známo, angličtina tykání a vykání nerozlišuje.
luca

Odeslatod xloverin v 17 led 2009 17:44

luca píše:
Petraela_x píše:No tak ja som si včera pozrela znovu Pilot-a :D a asi budem aj pokračovať :lol: všimla som si ako sa Gill pekne zvlnili vlasy po tej prechádzke v daždi :lol:

V českém dabingu si začínají tykat právě při té prohlídce. :lol: Ale to je čistě věc překladatele, jak známo, angličtina tykání a vykání nerozlišuje.

Pokial mi pamat sluzi, v slovencine si zacali tykat v One Breath, v zaverecnej scene.
xloverin

Odeslatod luca v 17 led 2009 17:57

Ty jo, tak to máte na Slovensku výdrž! :lol:
luca

Odeslatod Petraela_x v 18 led 2009 15:30

xloverin - to je ktorá séria? (ja to ešte tak neovládam :oops: ) mne sa totiž niečo marí, že ona mala vtedy narodeniny či čo.
Obrázek Obrázek
Petraela_x

Odeslatod xloverin v 18 led 2009 17:25

luca píše:Ty jo, tak to máte na Slovensku výdrž! :lol:

:-D

Petraela: druha...a nemala narodeniny, ale sa prave vratila z unosu ;-)
xloverin

Odeslatod petrazelva v 19 led 2009 16:20

Teda to sem fakt netušila, že na Slovensku si vykali tak dlouho! To mi přijde docela mazec. Vlastně jsem to ve slovenštině nikdy neviděla.. Kdo je tam daboval?
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod xloverin v 19 led 2009 16:35

petrazelva píše:Teda to sem fakt netušila, že na Slovensku si vykali tak dlouho! To mi přijde docela mazec. Vlastně jsem to ve slovenštině nikdy neviděla.. Kdo je tam daboval?

Ludmila Mandzarova a Marek Tapak... dost podareny dabing:-)
xloverin

Odeslatod petrazelva v 19 led 2009 16:36

xloverin píše:
petrazelva píše:Teda to sem fakt netušila, že na Slovensku si vykali tak dlouho! To mi přijde docela mazec. Vlastně jsem to ve slovenštině nikdy neviděla.. Kdo je tam daboval?

Ludmila Mandzarova a Marek Tapak... dost podareny dabing:-)

Trošku OT, ale nebylo by nějaké videjko nebo audio na tubě, že by to člověk porovnal??
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod Petraela_x v 19 led 2009 17:01

No tak to by som si pozrela aj ja. Už sa mi to akosi stratilo z uší (OT: Minule dávali na TV JOJ prvý film a bol tam INÝ dabing, skoro som skolabovala, ju neviem kto daboval, ale Muldera daboval Maštalír :x :? )
Inak Pilot bol určite v tedy nasledovanejší program vysielaný na Slovensku :D Akty mali myslím, hodne veľkú reklamu. Ja si na to pamätám do dnes ako som seela v kresle ako prikovaná :D
Obrázek Obrázek
Petraela_x

Odeslatod XGirl v 19 led 2009 18:16

To není nic oproti Německu, ta msi vykali až někdy snad do sedmé série, tomu se pak už všichni smáli :lol: :lol: :lol:
Obrázek
XGirl

Odeslatod petrazelva v 19 led 2009 18:19

Holt to tam asi dělali lidi, co jim to moc k srdci nepřirostlo. Můj kamarád z Německa tvrdí, že Scully tam měla super dabing. No, viděla jsem pár ukázek, a teda nevím. Musilovou mám radši a Gill je Gill. I když uznávám, že je to asi hodně o zvyku a o tom, jak to člověk vidí poprvé..
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod Deshy v 19 led 2009 22:39

XGirl píše:To není nic oproti Německu, ta msi vykali až někdy snad do sedmé série, tomu se pak už všichni smáli :lol: :lol: :lol:

Tak třeba tam měli překladatele antishippera, který se snažil popírat nepopiratelné :D
Deshy

Odeslatod xloverin v 20 led 2009 13:06

petrazelva píše:Holt to tam asi dělali lidi, co jim to moc k srdci nepřirostlo. Můj kamarád z Německa tvrdí, že Scully tam měla super dabing. No, viděla jsem pár ukázek, a teda nevím. Musilovou mám radši a Gill je Gill. I když uznávám, že je to asi hodně o zvyku a o tom, jak to člověk vidí poprvé..

Super dabing Scullyovej??? V nemcine?? Mozno kvalitou, ale co sa tyka samotneho hlasu...priserne...jak chlap!
xloverin

PředchozíDalší

Zpět na 1. série