Moderátor: luca
Petraela_x píše:Potrebuje to tak veľa priestoru?
xloverin píše:petrazelva píše:Ach jo, tak to mě mrzí. Fakt netuším, kde je s tou googlegrupou problém.. Tak, kdopak umí dělat webovky? Já jen malinko.. a zatím neumím css
Ja viem tak trochu skor bude problem zohnat hosting...
G.Logan píše:Tak jsem mluvil s kámošem co to trochu ovládá a doporučil mi týpka co se tím živí. Tak doufám, že by to mohlo dobře dopadnout.
xloverin píše:G.Logan píše:Tak jsem mluvil s kámošem co to trochu ovládá a doporučil mi týpka co se tím živí. Tak doufám, že by to mohlo dobře dopadnout.
Tak ten co sa tym zivi, to asi nebude robit zadarmo...ale budem rada,ak sa budem mylit
luca píše:Tak hlásím, že jsem na Google konečně dostala Rozřešení ve zdviži. Já si snad otevřu šampáňo!
G.Logan píše:xloverin píše:G.Logan píše:Tak jsem mluvil s kámošem co to trochu ovládá a doporučil mi týpka co se tím živí. Tak doufám, že by to mohlo dobře dopadnout.
Tak ten co sa tym zivi, to asi nebude robit zadarmo...ale budem rada,ak sa budem mylit
Tak samozřejmě, že to nebude zadarmo, ale zas tak moc to nebude už jsem s ním mluvil a nějak příští týden se domluvíme. Takže nebojte vy nic platit nebudete pokud to dopadne tak to sním nějak usmlouvám a když ne tak to rád zaplatím.
luca píše:My se nebojíme, ale zase nechceme, aby jsi byl nějak škodnej. Jen si říkám, jestli ty webovky nebudou zbytečně moc jenom na nahrávání povídek. Skvělý web o Aktech máme tady na Kultu, takže tam asi nebude moc co dodat. Taky by mě zajímalo, jak to pak bude s nahráváním povídek, to asi nebudeme moci jen tak sami, ne?
G.Logan píše:NO já jsem to s ním dnes domluvil, že když budeme potřebovat (třeba taky ne) tak nám ty stránky udělá. Takže kdybychom se pak nějak opravdu všichni shodli, že je budeme potřebovat tak je udělá. Jinak myslím budes stačit zatím ten zip.
luca píše:Jo a na ten Google bych se asi vykašlala, já nevím jak vy, ale já na to nemám nervy.
Baku05 píše:luca píše:Jo a na ten Google bych se asi vykašlala, já nevím jak vy, ale já na to nemám nervy.
Není to škoda, když už se tam většina povídek nacpala? Při vkládání 1 či 2 povídek za týden by to snad už problémy dělat nemělo...
luca píše:No já nevím. Mně tam ta poslední jedna povídka nešla přidat tři dny. Jestli to takhle bude furt... Ale nikoho nenutím, aby snad něco mazal, to opravdu ne.
luca píše:G.Logan píše:NO já jsem to s ním dnes domluvil, že když budeme potřebovat (třeba taky ne) tak nám ty stránky udělá. Takže kdybychom se pak nějak opravdu všichni shodli, že je budeme potřebovat tak je udělá. Jinak myslím budes stačit zatím ten zip.
Mít něco v záloze je každopádně dobré! Myslím, že by nám zatím mohl stačit Volný, když se zazipujou povídky z roku 2008, tak tam bude místa zase habaděj. Kdo se hlásí dobrovolně na ten zip? Jo a na ten Google bych se asi vykašlala, já nevím jak vy, ale já na to nemám nervy.
nabaa píše:Zatím na Volném místo je, takže se všechny povídky z roku 2008 zipovat nebudou. Do zipu přijdou jen ty, co už jsou na Kultu, protože jinak by se v tom nedalo vyznat. Nikdo si nebude stahovat celý soubor kvůli jedné povídce, takže zazipovat se můžou jen ty, které je možné si přečíst jinde, tedy na Kultu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků