Moderátor: luca
nabaa píše:Podařilo se mi dneska naráz nahrát 18 povídek, ale víc ani ťuk. No, časem se nám to určitě podaří doplnit všechno a pak oznámím definitivní přesunutí archivu. Do té doby bych vás poprosila, abyste povídky nahrávali jak na Volný, tak na Google, případně aspoň na Volný. Díky.
Baku05 píše:Já na Google teď bez problémů nahrála ještě jednu povídku, takže to bude asi fakt omezení na počítač a den. Zato nějak bojuju s archivem na Volným. Od doby, co došlo ke změně, se mi to nějak blbě načítá, takže tam nemůžu nic nahrát Pokud tedy mají být povídky v obou archívech, tak žádám nějakou dobrou duši, zda by tam za mě mohla z Googlu hodit povídku 34 hodin
yscully píše:Je tam. Od které změny, doufám, že od té doby, co se tam musí přistupovat jedině přes ftp?
Petraela_x píše:A nechceli by ste na to nejakú špeciálnu stránku? Ako vlastnú? že by niekto nakódil normálne fanfiction kultx, alebo tak?
xloverin píše:Petraela_x píše:A nechceli by ste na to nejakú špeciálnu stránku? Ako vlastnú? že by niekto nakódil normálne fanfiction kultx, alebo tak?
Ono nova stranka to by nebolo vobec tazke spravit, ide skor o ten priestor. Neviem kolko ho ma kultx ale poviedky ho celkom dost zaberu
luca píše:Tak mi to nejde na ten Google ani dneska. Tak už fakt nevím.
nabaa píše:Ještě pořád se mi nepodařilo nahrát zbytek povídek. Chjo! To je situace...
luca píše:nabaa píše:Ještě pořád se mi nepodařilo nahrát zbytek povídek. Chjo! To je situace...
Já jsem to teď zkoušela z jiného počítače a taky to nejde. Je to fakt záhada. Dokonce bych už byla pro najít nějaké nové řešení.
G.Logan píše:Tak nevim. Já jsem zatim pro zazipování starých povídek na volném, abychom uvolnily místo pro nové a mezitím řešily problém buď vytvořit stránky přímo na povídky nebo hledání nějakých webovek kde není tak šíleně omezené nahrávání.
nabaa píše:G.Logan píše:Tak nevim. Já jsem zatim pro zazipování starých povídek na volném, abychom uvolnily místo pro nové a mezitím řešily problém buď vytvořit stránky přímo na povídky nebo hledání nějakých webovek kde není tak šíleně omezené nahrávání.
Taky to tak vidím.
petrazelva píše:Ach jo, tak to mě mrzí. Fakt netuším, kde je s tou googlegrupou problém.. Tak, kdopak umí dělat webovky? Já jen malinko.. a zatím neumím css
xloverin píše:petrazelva píše:Ach jo, tak to mě mrzí. Fakt netuším, kde je s tou googlegrupou problém.. Tak, kdopak umí dělat webovky? Já jen malinko.. a zatím neumím css
Ja viem tak trochu skor bude problem zohnat hosting...
Petraela_x píše:xloverin píše:petrazelva píše:Ach jo, tak to mě mrzí. Fakt netuším, kde je s tou googlegrupou problém.. Tak, kdopak umí dělat webovky? Já jen malinko.. a zatím neumím css
Ja viem tak trochu skor bude problem zohnat hosting...
veď je aj freehosting
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků