Moderátor: xloverin
nabaa píše:Asi spíš ne. I když nelogické už je trochu jen to,že si někde normálně veřejně pobíhají po světě. Doufám,že to Chris pořádně logicky vysvětlí.
Luki píše:nabaa píše:Asi spíš ne. I když nelogické už je trochu jen to,že si někde normálně veřejně pobíhají po světě. Doufám,že to Chris pořádně logicky vysvětlí.
Jak jsem řekl, to že po nich nejdou se samozřejmně dá logicky vysvětlit (už konec The Truth tomu nahrává částečně) ale zpátky k FBI... to by museli pěkně hodně promýšlet aby to vůbec částečně dávalo nějaký smysl.
Jinak jsem smaozřejmně proti, na tohle jsem čekal celých devět let... řešt případ bez pohodlí střelných zbraní a laboratoří .
nabaa píše:Asi spíš ne. I když nelogické už je trochu jen to,že si někde normálně veřejně pobíhají po světě. Doufám,že to Chris pořádně logicky vysvětlí.
Xeninka píše:nabaa píše:Asi spíš ne. I když nelogické už je trochu jen to,že si někde normálně veřejně pobíhají po světě. Doufám,že to Chris pořádně logicky vysvětlí.
A co maj dělat, bydlet v nějaký jeskyni a jíst kořínky a okusovat stromy? Holt se mohli zašít v nějakym aspoň trochu zapadákově. Uvidíme, už aby byl červenec
Xeninka píše:nabaa: nechtěla jsem aby to vyznělo nějak útočně, tedy doufam že to tak nevyznělo... Ale tak prostě dočkejme času, jako husa klasu. Právěže už se nemůžu dočkat a už mi všechny spekulace lezou hrozně na nervy
mona lisa píše:Tiez sa bojim toho, aby tam Mulder nevyzeral ako nejaky bezdomovec. Ako schatraly nestastny a osamely muz. Len to nie
Luki píše:mona lisa píše:Tiez sa bojim toho, aby tam Mulder nevyzeral ako nejaky bezdomovec. Ako schatraly nestastny a osamely muz. Len to nie
A proč ne ?
mona lisa píše:Luki píše:mona lisa píše:Tiez sa bojim toho, aby tam Mulder nevyzeral ako nejaky bezdomovec. Ako schatraly nestastny a osamely muz. Len to nie
A proč ne ?
Jednak mi je velmi, velmi sympaticky. A za druhe: obetoval a stratil toho mnoho. Zasluzi si uctu od okolia. Za tretie: ma Scullyovu, jeho "soulmate". Neverim, ze by sa na neho vykaslala
Nerada by som, aby ho degradovali tak ako napr. Dr. Cenkovu v Nemocnici na kraji mesta 2. To bola hroza co z nej spravili. Trosku. A trosku Muldera by som psychicky nezniesla
mona lisa píše:Tiez sa bojim toho, aby tam Mulder nevyzeral ako nejaky bezdomovec. Ako schatraly nestastny a osamely muz. Len to nie
Mishka píše:
no škoda. Zatim se tedy plánuje The X Files Movie 3 jo??
Luki píše:Mishka píše:
no škoda. Zatim se tedy plánuje The X Files Movie 3 jo??
Pokud bude mít druhý film úspěch, na 90% s tím můžeme počítat
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků