Moderátor: Krycek
xloverin píše:No, zabudla som, nedavno som si nastavovala melodie aj na SMS a budik, na SMS sa ozve Mulder so slovami: Sounds just like an X-file A na budik mam uzasnu vec, si predstavte,ze sa budim na Mulderov hlas vykrikujuci: Honey, I'm home! No ktora by ste sa na toto nezobudili:-D
Baku05 píše:Tak u mě taky klasika. Mám tapetu na počítači. Na notebooku mi to neprošlo, protože ten je doma "putovní", kdo ho zrovna potřebuje Jo a vlastně mám taky malou historku... Nedávno nám doma měnili okna a vyfasovala jsem největší podíl dohledu. Když už nemuselo být všechno přikrytý, tak jsem si v obýváku pouštěla Akta a jeden ze zedníků měl už jen něco dočišťovat. A zatímco všechna ostatní okna měl hotová asi za hodinku, tak ty dvě v obýváku dělal přes dvě hodiny A nejlepší bylo, že když byl děj nejvíc napínavý, tak přestal dělat úplně
G.Logan píše:No taky trošku přidám. Když jsem letěl z AU do ČR tak jsem samozřejmě koukal v letadle na notasu na akta, no a ani nevim jak se to mohlo stát, ale usnul jsem. Asi po 20 minutách mě vzbudil spolucestující na vedlejším sedadle a velice slušnou angličtinou se mě zeptal jestli náhodou nemám i ostatní díly akt. V tu chvíli jsem pochopil, že on v klidu dodíval díl při kterém jsem usnul . Tak jsem mu pučil notas a on me vysvetloval, že už to dlouho nevidel a že by si rád zavzpomínal. Takže až skoro do FnM koukal na akta, pak mi notas vrátil a podekoval, že se mohl díval. A já jsem měl takovej dobrej pocit, ale asi z toho že jsem se vyspal .
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 11 návštevníků