Moderátor: Luki
Petraela_x píše:Ja by som čakala, že sa NEstala len jedna epizóda a to ale neviem ako sa volala, keď nad tým rozmýšľam... taký starý chlap Mulderovi rozprával niečo o jeho otcovi, Scullyová sa tam tuším ani neobjavila. Mulder sedel v byte toho chlapíka a stále si uhladzoval ofinu, mal taký nezvyčajný účes. Tak na bok a dopredu a na ruke mal obrúčku, zjavne to bol odkaz na to že je čerstvo ženatý a ako si stále tú ofinu naprával tak stále ukazoval tú obrúčku... uf, hádam viete o čo ide
Utero píše:Petraela_x píše:Ja by som čakala, že sa NEstala len jedna epizóda a to ale neviem ako sa volala, keď nad tým rozmýšľam... taký starý chlap Mulderovi rozprával niečo o jeho otcovi, Scullyová sa tam tuším ani neobjavila. Mulder sedel v byte toho chlapíka a stále si uhladzoval ofinu, mal taký nezvyčajný účes. Tak na bok a dopredu a na ruke mal obrúčku, zjavne to bol odkaz na to že je čerstvo ženatý a ako si stále tú ofinu naprával tak stále ukazoval tú obrúčku... uf, hádam viete o čo ide
epizoda Travelers z 5 serie...ta se musela stat, je tu totiz ukazano kdo vlastne stal za vznikem Akt X, kde to vlastne zacalo a tak podobne..
Zpět na Epizody seriálu Akta X
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků