25.Anasazi?

25 klasických epizod z let 1994-1995

Moderátor: Luki

25.Anasazi?

Odeslatod molda22 v 21 lis 2008 17:11

Zdravím, mám malý dotaz. Je Anasazi opravdu poslední díl druhé řady? Viděl jsem zatím jen asi 10 minut, ale přijde mi dost zvláštní, jako bych se díval na díl z jiné řady, Mulder má jiný byt, Skinner má jinou kancelář, Nevím jak to nazvat ,ale celkově to působí tak nějak dějově moc popředu.Snad jsem se nějakou divnou náhodou nedostal k dílu, který nepatří tam kam by měl :D Název episody může být správný, ale to co je uvnitř může být odjinud
(Prozatím jsem viděl jak se Mulder dostal k šifrovaným tajným informacím ministerstva obrany, patří to teda na závěr druhé série?) díky moc za odpovědi
molda22

Re: 25.Anasazi?

Odeslatod luca v 21 lis 2008 17:29

Jo, jo, to máš správný díl. Ono je Anasazi součástí celé trilogie, která pokračuje ještě na začátku 3. série díly Blessing Way a Paper Clip. A můžu tě ujistit, že tahle trilogie patří mezi špičku, co se mytologie týká.
Btw... já jsem si teda vůbec nevšimla, že by měl Mulder jiný byt. ;)
luca

Odeslatod molda22 v 21 lis 2008 17:39

Myslím,že opravdu jiný je, i chodba tomu nasvědčuje, dříve tam byla jednosměrná chodba bez odboček s dveřmi po stranách a na konci výtah a úplně bez oken. Tahle chodba v anasazi byla rozlehlejší, žádný výtah kousek od jeho dvěří a mnoho odboček. Ale zdání někdy klame - třeba se pletu. Každopádně Skinnerova kancelář byla určitě na jiném místě podle těch dosavadních záběrů

edit: tak už jsem ho viděl celý. Co říci? Velice zajímavé
molda22

Odeslatod luca v 21 lis 2008 18:08

molda22 píše:Myslím,že opravdu jiný je, i chodba tomu nasvědčuje, dříve tam byla jednosměrná chodba bez odboček s dveřmi po stranách a na konci výtah a úplně bez oken. Tahle chodba v anasazi byla rozlehlejší, žádný výtah kousek od jeho dvěří a mnoho odboček. Ale zdání někdy klame - třeba se pletu. Každopádně Skinnerova kancelář byla určitě na jiném místě podle těch dosavadních záběrů

Jéžiš, tak takovýhle detailů si já vůbec nevšímám. :lol: Mě spíš štvou nelogické skoky v čase, hlavně v 8. sérii. Akorát jsem stačila zaznamenat, že na začátku měla Scullyová na dveřích svého bytu číslo 35, později už jen 5, což je logičtější vzhledem k tomu, že bydlela v přízemí. ;)
luca

Odeslatod MrSmith v 21 lis 2008 22:10

luca píše:
molda22 píše:Myslím,že opravdu jiný je, i chodba tomu nasvědčuje, dříve tam byla jednosměrná chodba bez odboček s dveřmi po stranách a na konci výtah a úplně bez oken. Tahle chodba v anasazi byla rozlehlejší, žádný výtah kousek od jeho dvěří a mnoho odboček. Ale zdání někdy klame - třeba se pletu. Každopádně Skinnerova kancelář byla určitě na jiném místě podle těch dosavadních záběrů

Jéžiš, tak takovýhle detailů si já vůbec nevšímám. :lol: Mě spíš štvou nelogické skoky v čase, hlavně v 8. sérii. Akorát jsem stačila zaznamenat, že na začátku měla Scullyová na dveřích svého bytu číslo 35, později už jen 5, což je logičtější vzhledem k tomu, že bydlela v přízemí. ;)

Ja by som povedal, ze byvala tak na tretom poschodi. Ked na zaciatku osmej serie pozerala z okna tak to vyzeralo ako z tretieho poschodia. V prvej serii v Beyond The Sea byvala ale akoby v nejakom rodinnom dome :)
Obrázek
MrSmith

Odeslatod luca v 21 lis 2008 22:58

Já jen vím, že když ji unášel Duane Barry, tak Mulder koukal do přízemního okna a taky Barry by se těžko do třetího šplhal, že jo... ;) Podle mě to bylo vždycky přízemí, alespoň v prvních sériích.
luca

Odeslatod Luki v 22 lis 2008 11:22

Scully se imho během druhé série přestěhovala... i její byt se dost změnil.
Luki

Zpět na 2. série