Moderátor: pitrysek
Leblanc píše:Myslím si, že to nebude běžné jméno, spíš nějaké málo používané, netradiční. Třeba: Austyn, Gunnar, Felix, Millo, Damian, Joel, Noah, Oliver...
Leblanc píše:Myslím si, že to nebude běžné jméno, spíš nějaké málo používané, netradiční. Třeba: Austyn, Gunnar, Felix, Millo, Damian, Joel, Noah, Oliver...
xloverin píše:Hahaha, inak jedna baba prisla na vynikajuci anagram mena Felix... Xfile ze by nahoda? D
nabaa píše:Zajímalo by mě, jestli už o tom Gill ví. Možná se ještě dočkáme přejmenování, až to k ní dorazí.
petrazelva píše:Hej ta přesmyčka je fakt mazec!! Též gratulace všem zainteresovaným btw.
Haci, nabaa: A zrovna jsme se o tom ve čtvrtek bavily, co? Teda a vůbec jsme netušily, že už je to "venku"
xloverin píše:Hahaha, inak jedna baba prisla na vynikajuci anagram mena Felix... Xfile ze by nahoda? D
xloverin píše:nabaa píše:Zajímalo by mě, jestli už o tom Gill ví. Možná se ještě dočkáme přejmenování, až to k ní dorazí.
Uf, priznavam...na obed ked som si precitala o tej presmycke, som to napisala na jej stranku spolu s gratulaciami
Milius píše:Děcka já bych si nebyl jistý,že v tom jméně nebylo vědomé spojení s X-Files!V Číně mají taky na jedné straně jména jako Východ je rudý,ale někteří lidi si do něj dávají třeba @.Takže proč synka pojmenovat jako nějakého kocoura,to musí mít tenhle důvod!!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků