Moderátor: XGirl
KayTee píše:Téa zdá se vyklidila pole... dočkáme se zázraku?
KayTee píše:Téa zdá se vyklidila pole... dočkáme se zázraku?
nabaa píše:KayTee píše:Téa zdá se vyklidila pole... dočkáme se zázraku?
Co to? Něco mi uniklo?
nabaa píše:KayTee píše:Téa zdá se vyklidila pole... dočkáme se zázraku?
Co to? Něco mi uniklo?
KayTee píše:haci - to bylo jen o pár vteřin Hustý
haci píše:KayTee píše:haci - to bylo jen o pár vteřin Hustý
promiň, ale nechtěla jsem nechat nabaa tápat...
KayTee píše:nabaa píše:KayTee píše:Téa zdá se vyklidila pole... dočkáme se zázraku?
Co to? Něco mi uniklo?
Jojo, to teda uniklo
nabaa píše:
Byla jsem doteď na klinice, takže jsem informačně retardovaná. teda byla jsem. Teď už jsem v obraze. A teda...pááááni! Wow! Pokud je to pravda, tak se mi právě o 100% zlepšila nálada.
xloverin píše:Akoze nic osobne...
Ale uplne vazne sa tomu tesite? Sorry, ale byt shipperom dvom skutocnym ludom mi pripada tak trochu od veci. Nehovoriac o tom, ze kazdy z nich ma/mal vlastneho partnera. Pre mna je to smutne kvoli detom. A kvoli tomu, ze oni boli pre mna takym stabilnym kamenom a dokazom, ze aj manzelstva v Hollywoode mozu vydrzat. Teu v laske nemam ani som nikdy nemala, ale tolerovala som ju, lebo spravila Davida stastnym.
Inak celkom dobre nechapem, hoci sprava hovori, ze su uz urcity cas 'separated' a aj napriek tomu sa rozhodli spolu prestahovat do New Yorku, co spravili v septembri...
Moj nazor: David a Gillian hoci vyzeraju spolu dobre, sa nikdy nedaju dokopy.
luca píše:xloverin, nesmíš brát všechno tak vážně!!! Vždyť to je snad jasné, že tyhle komentáře jsou myšlené s nadhledem, ne? Já myslím, že každému soudnému člověku je jasné, že dva lidi spolu nebudou jenom proto, že si to někdo přeje. Rozpad manželství nikomu nepřeju, ač Téu ráda fakt nemám (a btw neměla bych, ani kdyby nebyla Davidova žena; prostě je mi nesympatická), ale zase nad tím brečet taky nebudu. Mám dost svých starostí a takové věci se jednoduše stávají, děti neděti. Však oni se s tím nějak poperou. Hlavně klid, ono to nějak dopadne!
xloverin píše:Chapem, som rada a som na tom podobne
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník