Little Green Men 2x01

25 klasických epizod z let 1994-1995

Moderátor: Luki

Little Green Men 2x01

Odeslatod KayTee v 01 kvě 2008 19:53

Tak včera jsem si zopakovala tuto epizodu a rozplývala jsem se nad momenty, kdy Mulder Scullyové říkal, že i když nemá pravdu, má ji ... ááách..
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Re: Little Green Men 2x01

Odeslatod XGirl v 01 kvě 2008 20:06

Tak to se taky vždycky rozplývám...a ještě na začátku, kdy je Mulder vyloženě smutný a zdeptaný prací, která ho nebaví a ona ho pak v parku utěšuje ("Kdybys odešel, byla by to pro mě víc, nže jen profesionální ztráta")...I tak je ale ta epizoda myslím dobrá - opět se připomene únos Samanthy, na konci se dočkáme pěkné akční honičky...
Obrázek
XGirl

Odeslatod KayTee v 01 kvě 2008 20:15

Jojo :-) A jak mu v těch garážích pohladí vlasy :-D
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod kimberly v 02 kvě 2008 21:09

KayTee píše:Jojo :-) A jak mu v těch garážích pohladí vlasy :-D

Jasné, na tom sme všetci ulietavali... :D
kimberly

Odeslatod petrazelva v 26 kvě 2008 13:55

XGirl píše:Tak to se taky vždycky rozplývám...a ještě na začátku, kdy je Mulder vyloženě smutný a zdeptaný prací, která ho nebaví a ona ho pak v parku utěšuje ("Kdybys odešel, byla by to pro mě víc, nže jen profesionální ztráta")...I tak je ale ta epizoda myslím dobrá - opět se připomene únos Samanthy, na konci se dočkáme pěkné akční honičky...

To v parku je myslím z The Host..

Ale jinak pěkná epka. Mulder zase utíká pryč a Scully mu zachraňuje zadek.. a ta scéna na konci.. krásné.
Don't give up!
petrazelva

Odeslatod Utero v 03 čer 2008 18:08

Jo ta scena byla v The Host a neodehravala se v parku, ale v tom ustavu pred pokojem kde veznili netvora, pokud se nemylim.

Little green men je urcite dobra epizoda, ikdyz obcas jsem se trosku nudil. Na start druhe serie, ale uspokojive.
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod kimberly v 05 čer 2008 22:46

Páči sa mi, ako sa Mulder do všetkého po hlave vrhá...Aj senátor Matheson v úlohe informátora. A ešte sa mi páči, že Mulder na konci povie niečo v tom zmysle, že nemá Akty X, ale má svoju prácu, seba a Scullyovú.
kimberly

Odeslatod Angelitos v 07 čer 2008 21:31

Tato ep. je prostě super :) Viděla jsem ji asi 10000x a pořád je tam co objevovat :) Mám ji moc ráda odkrývá vlastně celý ten důležitý příběh...no prostě WAW nemám co dodat :shock:
Obrázek
Scully: You were an Indian guide, help me out here.
Mulder: Indian guide says maybe you should run to the store and get some matches.
Scully: I would but I left my wallet in the car.
Angelitos

Odeslatod XGirl v 09 čer 2008 18:30

A navíc mu zase jednou Scullyová pěkně zachrání zadek, on by se tam byl schopen nechat rozstřílet na kusy kvůli cáru papíru :D
Obrázek
XGirl

Odeslatod kimberly v 21 čer 2008 23:02

ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
Mám pocit, že tento diel je čo sa týka vzťahu Muldera a Scullyovej je jeden z najintímnejších. veľmi rada ho sledujem práve z tohto dôvodu, je tam ich čisté priateľstvo, keďže aAkty X sú uzavreté, Scullyová je pre Muldera akýmsi zakázaným ovocím...a tie ich gestá...nie som úplne shipper, ale tu sa priam rozplývam...nádherné.
kimberly

Odeslatod molda22 v 05 říj 2008 21:54

To je katastrofa co udělali s Akty-X. Kdysi jsem je sledoval,ale byl jsem tehdy malý a nic si prakticky nepamatuju,proto jsem si letos řekl,že by stálo za to si sehnat všechny série tohoto skvělého seriálu.To jsem taky udělal, S nadšením jsem sledoval celou první séerii a dnes jsem se dostal k prvnímu dílu druhé serie a je mi opravdu na zvracení. Co to má být? Já jsem věděl,že jednou přijde rapidní zhoršení kvality,protože není snad možné udržet kvalitu seriálu po 9 řad, ale že to přijde tak brzo jsem nečekal.
Děs a hrůza, je to horší než nějaká béčková (spíše céčková) blbost. Děj i scénář hrozný, únos Samanthy uplně trapný a totálně odlišný od toho o čem se mluvilo v první serie. No hrůza,nemám slov. Myslím,že raději se seriálem skončím,abych si zachoval jen pozitivní dojmy z první serie. :cry:
molda22

Odeslatod MrSmith v 05 říj 2008 22:02

Ked hodnotis celu dalsiu seriu podla jednej uvodnej epizody a chces dokonca koli tomu skoncit s celym serialom tak ako fakt neviem co si mam o tebe mysliet sorry. Okrem toho si spomen na rok vyroby danej epizody.
Obrázek
MrSmith

Odeslatod molda22 v 05 říj 2008 22:23

Samozřejmě , že shlédnu i další díly, to jsem řekl trochu s nadsázkou, teda spíše to zavinilo to mé rozhořčení a naštvanost díky tomu dílu. Nemlžu soudit celou sérii podle jednoho dílu , ale na druhou stranu to dost napoví, prostě to už nemá tu svoji atmosféru jako v první řadě. Zdá se mi to celé jako Kobra 11 se všemi nelogickými nesmysli,blbým dějem i scénářem apod akorát v trochu mystickém podání. Třeba mi můžete nadávat,ale tento díl byl hodně "divný" a to jsem použil slabé slovo. Zlatá první řada. Snad se to zlepší.
A co má datum výroby toho dílu společného s jeho kvalitou? První série logicky vznikla ještě dříve v 93 a 94,ale je daleko lepší.Asi právě proto, tipuju že čím novější díly,tím to bude víc komerční,a pořád to bude ztrácet víc a víc své osobitosti a kvality
molda22

Odeslatod MrSmith v 05 říj 2008 22:32

Tym ze to je stare som narazal hlavne na to, ze si popisal Samanthin unos ako trapny. Teraz ale naozaj nemozes ani len hovorit o nejakom zhorseni kvality. Po jednej epizode? Tak to sa nevidi tak casto :)
Obrázek
MrSmith

Odeslatod molda22 v 05 říj 2008 22:39

MrSmith píše:Tym ze to je stare som narazal hlavne na to, ze si popisal Samanthin unos ako trapny. Teraz ale naozaj nemozes ani len hovorit o nejakom zhorseni kvality. Po jednej epizode? Tak to sa nevidi tak casto :)

Ano trapný,protože je totálně v nesouladu s tím,co bylo řečeno v 1.řadě! A ano zhoršení kvality se dá poznat i jedním dílem. Pokud jde o první díl nové řady tak ano. Zhoršení kvality mezi díly v jednotlivé sérii je diskutabilní,ale zhoršení kvality mezi 1. a 2 řadou i prozatím díky jednomu dílu je dost očividné a kdo to nevidí tak je zaslepený. Je možné,že další díly budou lepší,ale tento mě výrazně zklamal. Ale nechci tady působit jako nějaký prudič a už vůbec se tady nechci s nikým hádat. ;) Nemyslím to zle,jen jsem prozatím smutný . :cry: Snad mě druhý díl přesvědčí o tom,že jsem se mýlil alespon částečně :)
molda22

Odeslatod MrSmith v 05 říj 2008 22:44

Len sa neboj, s druhou seriou budes spokojny a s dalsimi urcite tiez. Akty X mali kolisavu kvalitu, nikdy to ale nebol strmy prepad dole. No mozno v siedmej serii ale to je daleko :)
Obrázek
MrSmith

Odeslatod luca v 05 říj 2008 22:47

molda22 píše:
MrSmith píše:Tym ze to je stare som narazal hlavne na to, ze si popisal Samanthin unos ako trapny. Teraz ale naozaj nemozes ani len hovorit o nejakom zhorseni kvality. Po jednej epizode? Tak to sa nevidi tak casto :)

Ano trapný,protože je totálně v nesouladu s tím,co bylo řečeno v 1.řadě! A ano zhoršení kvality se dá poznat i jedním dílem. Pokud jde o první díl nové řady tak ano. Zhoršení kvality mezi díly v jednotlivé sérii je diskutabilní,ale zhoršení kvality mezi 1. a 2 řadou i prozatím díky jednomu dílu je dost očividné a kdo to nevidí tak je zaslepený. Je možné,že další díly budou lepší,ale tento mě výrazně zklamal. Ale nechci tady působit jako nějaký prudič a už vůbec se tady nechci s nikým hádat. ;) Nemyslím to zle,jen jsem prozatím smutný . :cry: Snad mě druhý díl přesvědčí o tom,že jsem se mýlil alespon částečně :)

Já nějak pořád nechápu ten "totální nesoulad". :o To ti jako vadí, že v Pilotu Mulder říká, že Samantha zmizela z postele, přitom v tomhle díle hrajou tu stolní hru? Nebo že je v Conduit na fotce jiná holčička, než která ji hraje tady? Nebo co? Tohle jsou přece nepodstatné detaily v kontextu celé mytologie seriálu. Kterou ovšem pochopíš, až ji zhlédneš celou. ;)
luca

Odeslatod molda22 v 06 říj 2008 23:09

Pro mě to nepodstatné detaily nejsou, jelikož jsou to hloupé chyby,kterých by se měli tak dobré seriály jako Akta-X vyvarovat.
Zaprvé se to odehrálo podle druhé serie uplně jinak než v první, za druhé se skoro v celé první sérii tu a tam mluví o tom,že Mulder si z toho nic nepamatuje,jen pomocí hloubkové hypnózy dokázali zjistit,že si vybavuje jen nějaké zářivé světlo a že samantha zmizla z postele a on ji nebyl schopen pomoci. Zatímco ve druhé řadě si vše pamatuje do detailu,vše se odehrava jinde a jinak a dokonce se tam přímo objeví i Extra Terrestrial ;)
A bacha na spoilery,snaž se jim vyhnout pokud mi budeš odpovídat :D (Jen kdyby náhodou něco :D )
molda22

Odeslatod luca v 07 říj 2008 08:17

molda22 píše:Pro mě to nepodstatné detaily nejsou, jelikož jsou to hloupé chyby,kterých by se měli tak dobré seriály jako Akta-X vyvarovat.
Zaprvé se to odehrálo podle druhé serie uplně jinak než v první, za druhé se skoro v celé první sérii tu a tam mluví o tom,že Mulder si z toho nic nepamatuje,jen pomocí hloubkové hypnózy dokázali zjistit,že si vybavuje jen nějaké zářivé světlo a že samantha zmizla z postele a on ji nebyl schopen pomoci. Zatímco ve druhé řadě si vše pamatuje do detailu,vše se odehrava jinde a jinak a dokonce se tam přímo objeví i Extra Terrestrial ;)
A bacha na spoilery,snaž se jim vyhnout pokud mi budeš odpovídat :D (Jen kdyby náhodou něco :D )

No, jak známo, lidská paměť je nevyzpytatelná a má sklony zkreslovat skutečné události, zvláště po takové době, takže nevidím důvod, proč by se mu najednou nemohlo něco začít vybavovat. Klidně si mohl myslet, že Samantha zmizela z postele, a pak si najednou vzpomenout, že hráli hru. A ani on sám vlastně neví, jestli to je vůbec pravda. Ujišťuju tě, že v dalších dílech to bude ještě vidět i v jiném světle a sám z toho bude docela zmatený. A počkej, až se dostaneš k 8. sérii. Tam je takový guláš v datech a čase, že to štve i mě. :lol:
luca

Odeslatod MrSmith v 07 říj 2008 08:23

Keby ste vedeli aky bordel je napr. v Star Wars ;)
Obrázek
MrSmith

Další

Zpět na 2. série