MrSmith píše:Die Hand Die Verletz a Chnug len tesne? Ale no taak
Mně to fakt přijde jako děsná blbost. Vím, že naopak spousta lidí řadí Chunga k tomu nejlepšímu, ale já nemůžu a nemůžu...
Moderátor: Luki
MrSmith píše:Die Hand Die Verletz a Chnug len tesne? Ale no taak
luca píše:MrSmith píše:Die Hand Die Verletz a Chnug len tesne? Ale no taak
Mně to fakt přijde jako děsná blbost. Vím, že naopak spousta lidí řadí Chunga k tomu nejlepšímu, ale já nemůžu a nemůžu...
kimberly píše:luca píše:MrSmith píše:Die Hand Die Verletz a Chnug len tesne? Ale no taak
Chunga nemôžem ani ja, ja sa zase divím tomu Die Hand die Verletzt
kimberly píše:luca píše:MrSmith píše:Die Hand Die Verletz a Chnug len tesne? Ale no taak
Chunga nemôžem ani ja, ja sa zase divím tomu Die Hand die Verletzt
MrSmith píše:No ale to, ze to je strasidelne tak este nerobi epizodu zlou nie? Ved o tom je cely serial
molda22 píše:Nejhorší epizoda prozatím pro mě jednoznačně 2x01 Little green men. Já jsem věděl že jednou musí přijít rapidní pokles kvality seriálu, vždyť má 9 řad,takže je nemožné udržet laťku pořád stejně vysoko. Ale že ten pokles přijde tak brzo a že bude takový velký rozdíl v kvalitě mezi první a ruhou řadou,to jsem netušil. Strašně mě mrzí co s tak skvělým seriálem provedli. Po skvělé první sérii jsem byl před chvílí svědkem (Little green men) céčkového hnusu s otřesným dějem i scénářem,pokroucenými fakty z první série(viz únos samanthy) atd
Ach jo
xloverin píše:molda22 píše:Nejhorší epizoda prozatím pro mě jednoznačně 2x01 Little green men. Já jsem věděl že jednou musí přijít rapidní pokles kvality seriálu, vždyť má 9 řad,takže je nemožné udržet laťku pořád stejně vysoko. Ale že ten pokles přijde tak brzo a že bude takový velký rozdíl v kvalitě mezi první a ruhou řadou,to jsem netušil. Strašně mě mrzí co s tak skvělým seriálem provedli. Po skvělé první sérii jsem byl před chvílí svědkem (Little green men) céčkového hnusu s otřesným dějem i scénářem,pokroucenými fakty z první série(viz únos samanthy) atd
Ach jo
Vies ludia co citaju toto forum vacsinou citaju vsetky thready. Stacilo raz.
Petraela_x píše:The Field Where I Died ??? čože? tá sa ti nepáči??? téda, to by som medzi zlé epky nedala ani za nič.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník