nieco kratke na citanie
pls docitat aj ked koniec staci (I BELIEVE !!!!!!!!!!)takze verte a citajte
kto cita knihy venujuce sa ufologii alebo aj vedy a akta x (to jetiez vyborna az na niekolko chyb ale tie su asi prekladom vypocti casu letu a teda zrejme aj spomalenia casu pri urcitom zlomku c ale inak dobre) tak tam je hned niekolko dvokazov a vzhladom na to ze moja starsia sestra sa tomu venovala aj X-F aj UFO mam dost podkladov (teda starich knich vyradenich z obehu chvilu po vidani kto vie preco
a tich par mrtvych ludi co tvrdili ze v leteckej zakladni v nevade nad jednym z najvetsich miest sveta la alebo las vegas nevim teraz ale aj tak ma vias obyvtaleov ako cely nas stat (SR))takze ja verim a podla draekovej rovnice to vychadza 1 ETI na sto slnecnych sustav a teda nieco cez 100k na celu galaxiu a vzhladom k tomu ze ich je par miliard je to dost) tak by veril kazdy aj ked nemam skusenost s ETI verim a dufam ze niesu ako kolonisti a je dost mozne ze sme ich potomkovia vzhladom na dokozi o civilizacii 10 k rokov starej na visej urovni ako mi (zrejme dostatocnej aby vivinuli medzihviezdne plavidlo schopne dosiahnut rychlost aspon 0,5 c a to ci pouzitim gravitacnich motorov (ako vravel jeden z oblasti 51)alebo studenej fuzii ci rozkladom antihmoty (a toma trapi co pouzivaju)z toho vyplyva ze verim v ETI asi ako vo vzduch takze prajem caste unosi a vihliadkove lety v mimozemskej lodi (vtip ale niekto to faktchce
)tak dufam ze vlada nebude zapierat a napriek moznej massovej histerii alebo podobmńim blbostiam co akoze su dvovodi na utajenie povedali ze uz v 40tich rokov mali ufo a nach nevravia ze kazdi ufolog je idiot a na ufo sa im mozem ***** (nechcem hned dostat ban tak si domyslite co tam je) ale nach nezapieraju a nepodporuju skeptikov fuj SCULLY (ale len zo zaciatku)a dufam ze vy verite a nemislite si ze kazdy co ma 13 rokov (28 jula mam 14 X-F je pekny darcek
) je debil a mislia si ze pise blbosti ale ako vidite su dokazy a su podlozitelne a je mozne ze sindikat nie je carterova predstava
inak X-F som pozeraval ale vzhladom k mojmu veku a pos****** vhs prehravacu si velmi nepametam (mam nove vhs pozrete len par krat ale budem si musiet kupit DVD/VHS R alebo X-F na dvd
)takze prajem prijemny zazitok z X-F (a pozerajte v noci a potom chodte na prechadzku do kukuricneho pola ak nie je pobliz kukuricne pole staci obilie)
a este sa ospravedlnujem za slovencinu vzhladom k tomu ze je tu zrejme vecsina cechov a ja nedokazem rychlo pisat po cesky (musim si to v hlave prelozit a potom to aj tak napisem po slovensky fakt sry)inak che do fbi ktovie ake tajne zlozky tam maju premenujem sa na foxa williama muldera mozno dostanem kancel v suterene a zozeniem plagaty z ufo (do sprav budem pisat killed bi extraterestrial)a este sa ospravedlnujem ze gramaticke chyby a dufam ze som vas presvedcil a ze sa vam che citat rozpisal bi som to ale v noci sa mi nejak nechce a nemisli mi to (aj ked vecer zvyknem chodit spat o 2 a rano vstat skoro jako mulder len viac a pohodlnejsie ale na takej harkonenskej posteli by sa spalo
) I BELIEVE !!!!!!!!!!!!!!!!!!