ako ze 90 percent isto dobry zazitok...ma smolu ze je v 6 serii teda medzi samimi klenotmi ...
.... no co ja viem trochu my to prislo ze boli malo vydeseny z toho.. ako ze muldy vzdy robi vtipky aj ked ide o zivot a myslim ze epky kde je takych vtipkov vela tiez byvaju velmi dobre....mala som trochu pocit ze zrovna tato prisera si zasluzila trochu viac respektu...umierali ludia ale oni sa mi zdali ze to beru len ako zart... trochu mi to nesadlo...a scully ktora sa vobec nenamahala (teda jasne ze sa pokusila ale malo sa mi zdalo) starat o to ci s muldymu na tej chodbe nieco nestane...skratka nevadli mi vtipy vadil mi pristup vsetkych tych ludi aj M a S.
... ako ze ked prisla v 3 serii prva pre mna dost parodicka epka (teda pre mna to bola ta s tymi chrobakmy) bolo to pra mna trochu tazsie skusnut jednoducho som mala chvilkami pocit ze su to neni M a S...a bala som sa 5.6.7 serie...ale ako som tu dosla tak sa mi az do tejto epky vzdali vsetky fakt superske -( dokonca 6 seria do teraz vsetky epky naprosto uchvatne) ...z humorom ale riadne strasidelne a M a S uplne dokonaly. jednoducho to na mna vobec neposobilo neprirodzene ako som sa bala...... a bad blood a post modern prometeus maju zase ine osobite caro takze ich ozaj velmi mozem
...
asi to bude tym ze strhujucich filmov s katastrosickymi zivlami mam napozeranych dost..tak mi to prislo nieco ako parodia na takyto film...ako ze vtipne to bolo aj zabavne ani chvilu som sa nenudila...ale...
ps : opakovana hlaska tych policaitov bola fakt dobra
a macka ktora vsetko zadebnila z nutra a potom sa schovala v pracke
:D