XGirl píše:Vzkaz v akťácké knize se dá zanechat i v Ostravě, ne?
tojo ale to bych vám pak nemohla říct...hejky půjčte si v Ostravě tu a tu knížku, nechala jsem Vám tam vzkaz

Moderátor: KayTee
XGirl píše:Vzkaz v akťácké knize se dá zanechat i v Ostravě, ne?
XGirl píše:
Vzkaz v akťácké knize se dá zanechat i v Ostravě, ne?
tojo ale to bych vám pak nemohla říct...hejky půjčte si v Ostravě tu a tu knížku, nechala jsem Vám tam vzkaz Musím říct, že tady v "mé" knihovně si nikdo knížky o Aktech nepůjčuje kromě mě. Vždycky, když do toho oddělení vlezu tak jsou ty knížky na stejném místě...ignoranti
Leblanc píše:Tuhle knížku mám doma. Autor tam popisuje i -omyly- které jimi (podle mě) nejsou, viz Little Green Man (2x1). Scullyová je přistižena v Mulderově bytě a na otázku co tam dělá odpoví, že přišla nakrmit rybičky (v akváriu žádné nejsou). Já to brala jako vtipnou scénku (rádoby pohotová Scullyová)
Leblanc píše:Tuhle knížku mám doma. Autor tam popisuje i -omyly- které jimi (podle mě) nejsou, viz Little Green Man (2x1). Scullyová je přistižena v Mulderově bytě a na otázku co tam dělá odpoví, že přišla nakrmit rybičky (v akváriu žádné nejsou). Já to brala jako vtipnou scénku (rádoby pohotová Scullyová)
Angelitos píše:XGirl píše:Vzkaz v akťácké knize se dá zanechat i v Ostravě, ne?
tojo ale to bych vám pak nemohla říct...hejky půjčte si v Ostravě tu a tu knížku, nechala jsem Vám tam vzkaz![]()
Musím říct, že tady v "mé" knihovně si nikdo knížky o Aktech nepůjčuje kromě mě. Vždycky, když do toho oddělení vlezu tak jsou ty knížky na stejném místě...ignoranti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník