Moderátor: KayTee
MrSmith píše:Luki, kde si kupil tu knihu? Na Amazone?
petrazelva píše:Máte někdo knížku Akta X: Oficiální průvodce 3 (I want to believe)? (http://akta-x-oficialni-pruvodce-3.wales.cz/). Co na ni říkáte?
Já teda mám dost rozporuplné pocity. Ani ne tak z knihy samotné, rozhodně je v ní spousta zajímavých info o pozadí jednotlivých příběhů. Ale ten překlad - OMG, hrůza!! Jako proč to nedali někomu, kdo to aspoň jednou viděl, ten seriál? Že přeloží "She is me" jako "ona je moje", to bych ještě skousla.. Že když Scully řekne, že její "flight was cancelled" a my se z průvodce dovíme, že jí nejde světlo, no dobře, asi tam v AJ byla tisková chyba (nebo že by málo dioptrií?!), ale že se u Paper Hearts dovídáme, že Duchovny u "skákacích scén na gymnáziu" točil všechno sám bez kaskadéra.. jsem blbá já? Jsem propásla nějaké skákací scény na gymnáziu? Anebo to měl být ten hod míčem v tělocvičně (v AJ gymnasium). Originál této knihy jsem sice neviděla, ale asi bych přesto doporučila raději koupit jej.. Teda pokud nechcete strávit dost času nevěřícným kroucením hlavou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků