Moderátor: pitrysek
luca píše:Dnes jsem viděla Straightheads a líbil se mi. Rozhodně na tenhle film dlouho nezapomenu. Gillian byla výborná, u toho jejího hereckého kolegy mi akorát vadilo, že mu nebylo rozumět skoro ani slovo. Holt, typickej "Anglán".
nabaa píše:luca píše:Dnes jsem viděla Straightheads a líbil se mi. Rozhodně na tenhle film dlouho nezapomenu. Gillian byla výborná, u toho jejího hereckého kolegy mi akorát vadilo, že mu nebylo rozumět skoro ani slovo. Holt, typickej "Anglán".
Právě že angličtina Dannyho Dyera moc typická není. Mně přijde až trochu do Irštiny. Rozhodně je první člověk, u kterého se mi nelíbí britská angličtina, kterou jinak zbožňuju a můžu poslouchat od rána až do noci.
Jinak jsem asi před dvěma týdnama poprvé viděla Chicago cab/Hellcab a ačkoliv se tam Gillian objeví jen v malé roli a jen na pár minut, je to rozhodně scéna nezapomenutelná. V počtu "fuck you" na jednu větu tam překonává i Hanka Moodyho.
luca píše:Já teda většině Angličanů moc nerozumím... Asi to chce naposlouchat. Mě tím stylem mluvy připomínal tu inspektorku Scotland Yardu v 1. řadě Akt X (myslím Fire se ten díl jmenuje). Když jsem ji slyšela prvně v originále, myslela jsem si, že je nějak postižená nebo co.
nabaa píše:luca píše:Já teda většině Angličanů moc nerozumím... Asi to chce naposlouchat. Mě tím stylem mluvy připomínal tu inspektorku Scotland Yardu v 1. řadě Akt X (myslím Fire se ten díl jmenuje). Když jsem ji slyšela prvně v originále, myslela jsem si, že je nějak postižená nebo co.
Jj, angličtina chce naposlouchat...a nejen ta britská. Ale to asi každý jazyk. Jak si člověk zvykne na "melodii", začne líp rozpoznávat slova.
Inspektorka ze Scotland Yardu? To zní, jako by to byl jen někdo a ne většinou shipperů do morku kostí nenáviděná jedna z Mulderových osudových žen - Phoebe Green.
luca píše:Jo, jo, Phoebe, to je ona. Já ji tak nesnáším, až jí nemůžu přijít na jméno.
petrazelva píše:Děcka, už jste někdo stáhli How to lose friends and alienate people? Hledala sem linky, ale nic. Ale na torrentech už jsem to viděla.. Jenže na koleji jsou torrenty blokovaný
To vypadá, že na to budu muset jít do kina nebo co Jo ale nasrali mě, že v traileru neříkají, že tam hraje Gill
xloverin píše:To je v tom to umenie si vsimaj oci...tvar jej nic neprezradi, ale v ociach sa jej zraci radost,smutok,bolest a tak... proste klobuk dolu.
nabaa píše:Na torrentech už je to aspoň 3 týdny...sice je doma stahovat můžu, ale jde to ztuha a já na to nemám nervy.
petrazelva píše:Juhů, objevila jsem linky na jednom fóru. Hurá. Hned se pustím do stahování
nabaa píše:petrazelva píše:Juhů, objevila jsem linky na jednom fóru. Hurá. Hned se pustím do stahování
Jako na rapid? Jééé, poděl se, prosím prosím! Zařídím ti za to šáhnutí na pěkný nohy!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků