Small Potatoes, aneb EF BÍ ÁJ! je jednou z mých hodně oblíbených epizod, na kterou se podívám vždycky ráda. Hlavně když nemám úplně OK. náladu, tahle "epka" mě vždycky rozesměje )) Muldy má fakt skvělé výrazy
Moderátor: Luki
XGirl píše:Jé, super, že si někdo vzpomněl na tenhle díl! Mulderovy scénky u zrcadla a v kanceláři, jak se málem sveze ze židel, jsou k popukání i po tolika letech. Myslíte, že to, jak se tam klátí na židli bylo ve scénáři, nebo to fakt Duchovnymu ujelo a oni to tam schválně nechali?
XGirl píše:Jé, super, že si někdo vzpomněl na tenhle díl! Mulderovy scénky u zrcadla a v kanceláři, jak se málem sveze ze židel, jsou k popukání i po tolika letech. Myslíte, že to, jak se tam klátí na židli bylo ve scénáři, nebo to fakt Duchovnymu ujelo a oni to tam schválně nechali?
Padmé píše:Tahle epizoda je super, akorát ta slečna na začátku mě štve, protože viděla Hvězdné války víckrát než já.
MrSmith píše:Padmé píše:Tahle epizoda je super, akorát ta slečna na začátku mě štve, protože viděla Hvězdné války víckrát než já.
Tiez ta urcite nenavstivila ziadna postava zo Star Wars . Taka Padme by nebola zla pre mna
Padmé píše:Já bych brala mladého Obi-Wana. Nicméně vždycky jsem přemýšlela, že by bylo fajn, kdyby v této epizodě skutečně vystoupil Mark Hamill alias Luke Skywalker.
MrSmith píše:Padmé píše:Já bych brala mladého Obi-Wana. Nicméně vždycky jsem přemýšlela, že by bylo fajn, kdyby v této epizodě skutečně vystoupil Mark Hamill alias Luke Skywalker.
Vidis, to ma ani nenapadlo, ze by tam mohol vystupovat . To by ma ako aj velkeho SW fanusika urcite potesilo
Padmé píše:Ty jsi SW fanúšik? To si mě potěšil!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků