Moderátor: Luki

XGirl píše:Jé, super, že si někdo vzpomněl na tenhle díl! Mulderovy scénky u zrcadla a v kanceláři, jak se málem sveze ze židel, jsou k popukání i po tolika letech. Myslíte, že to, jak se tam klátí na židli bylo ve scénáři, nebo to fakt Duchovnymu ujelo a oni to tam schválně nechali?

XGirl píše:Jé, super, že si někdo vzpomněl na tenhle díl! Mulderovy scénky u zrcadla a v kanceláři, jak se málem sveze ze židel, jsou k popukání i po tolika letech. Myslíte, že to, jak se tam klátí na židli bylo ve scénáři, nebo to fakt Duchovnymu ujelo a oni to tam schválně nechali?

Padmé píše:Tahle epizoda je super, akorát ta slečna na začátku mě štve, protože viděla Hvězdné války víckrát než já.

MrSmith píše:Padmé píše:Tahle epizoda je super, akorát ta slečna na začátku mě štve, protože viděla Hvězdné války víckrát než já.
Tiez ta urcite nenavstivila ziadna postava zo Star Wars. Taka Padme by nebola zla pre mna
Padmé píše:Já bych brala mladého Obi-Wana. Nicméně vždycky jsem přemýšlela, že by bylo fajn, kdyby v této epizodě skutečně vystoupil Mark Hamill alias Luke Skywalker.

MrSmith píše:Padmé píše:Já bych brala mladého Obi-Wana. Nicméně vždycky jsem přemýšlela, že by bylo fajn, kdyby v této epizodě skutečně vystoupil Mark Hamill alias Luke Skywalker.
Vidis, to ma ani nenapadlo, ze by tam mohol vystupovat. To by ma ako aj velkeho SW fanusika urcite potesilo
Padmé píše:Ty jsi SW fanúšik? To si mě potěšil!

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků