yscully píše:"Znám Muldera, neudělal by nic šíleného"
Kdopak by tohle řekl?
Moderátor: Luki
Angelitos píše:yscully píše:"Znám Muldera, neudělal by nic šíleného"
Nejlepší byl ten výraz Scully to nikdy nezapomenu
yscully píše:zrovna jsem koukala na Doggettovu poznámku o tom, že kovovej člověk může existovat jenom ve filmu
yscully píše:Herimína Froditová píše:Asi bych to napsala špatně, ale myslím, že by se dal přepsat celý rozhovor z Hollywod AD (7. série)-konkrétně scéna "vana"
Nepřipíše to sem někdo? (s lepší pamětí, než já? )
Lepší paměť možná nemám, ale na stránkách X-followera je odkaz na scénáře, Hollywood A.D. je konkrétně tady http://www.insidethex.co.uk/transcrp/scrp718.htm a ve vaně je předposlední scéna. Akorát to není česky, tak se pokusím o neumělej překlad pro ty, kdo se anglicky vůbec nechytají (a od ostatních vítám kritiku)
Josephine píše:pitrysek píše:Dreamland II.
Scully: Dala bych ti pusu, kdybys nebyl tak ošklivej.
-Mulder: Když ho zastřelím, bude to vražda nebo sebevražda?
Scully: Ani jedno, kyž to udělám první.
Fight Club
Scully:Pane Danfausi, já jsem zvláštní gentka Dana Scully z FBI...
Danfaus: Co je na tobě zvláštního?!?
Nejlepší na Dreamland, viděno bohužel teprve nedávno, je právě celý rozhovor mezi Mulderem a Scully, když zjistí, že si opravdu vyměnili těla. A to její "ty máš ložnici"?
A jako megashipper si mohu akorát přát, aby mu tu pusu sakra dala aspoň po zpětné výměně těl, tak ať hergot neslibuje!!!
oskvarka píše:vyborne hlasky sú aj v prvej samostatne stojacej epke Doggett - Scully (mazvy este nechytam naspamet...)...normalne horor ale prvu polovicu som nad tym dsnym humorom nemohla chytit dych ked som sa dosmiala musela som si to pustit od zaciatku
Zpět na Epizody seriálu Akta X
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 6 návštevníků