Moderátor: Luki
XGirl píše:No teď už je to celkem jedno, Mulderovi je odpuštěno, a odpustil jim snad i on, ačkoli chtěl, aby se připlazili a ani trochu se mu za to, jak s ním ve vězení zacházeli nedivím. Jinak skoro bych zapomněla na krásnou scénu, kde se Mulderovi zjeví osamělí střelci...taková slzička nostalgie po téhle senzační potrhlé trojce
KayTee píše:XGirl píše:No teď už je to celkem jedno, Mulderovi je odpuštěno, a odpustil jim snad i on, ačkoli chtěl, aby se připlazili a ani trochu se mu za to, jak s ním ve vězení zacházeli nedivím. Jinak skoro bych zapomněla na krásnou scénu, kde se Mulderovi zjeví osamělí střelci...taková slzička nostalgie po téhle senzační potrhlé trojce
V scéně s osamělými střelci mě zarazilo, když Mulder vykonával svojí potřebu a Scully vystoupila z auta a zeptala se: Muldere, co tam děláš?
To jsem si říkala - Bože, snad je jasné, co tam dělá, ne?
KayTee píše:To jsem si říkala - Bože, snad je jasné, co tam dělá, ne?
xloverin píše:KayTee píše:To jsem si říkala - Bože, snad je jasné, co tam dělá, ne?
Presne
Ale ak si vsimnete, nedostala sa z toho:-) v IWTB ma to tiez vytocilo v scene s holenim. Mulder si dava pred zrkadlom na seba holiacu penu, Scullyova sa nanho pozera a vypoti: Mulder, what are you doing?
XGirl píše:Navíc ve scéně v The Truth, kde si musí odskočit, začne na Osamělé střelce mluvit a Scully, která je nevidí se asi zarazila, když viděla jak Mulder mluví ve tmě sám se sebou...
detillo píše:Omlouvám se za neznalost, ale co je to "nadobudla"? To jako že Gillian je lepší herečka než David nebo horší? Jen doufám, že tím myslíš tu první možnost, protože to Gillian opravdu JE Duchovny občas opravdu jen hraje, kdežto u ní se to nepozná!
luca píše:detillo píše:Omlouvám se za neznalost, ale co je to "nadobudla"? To jako že Gillian je lepší herečka než David nebo horší? Jen doufám, že tím myslíš tu první možnost, protože to Gillian opravdu JE Duchovny občas opravdu jen hraje, kdežto u ní se to nepozná!
nadobudla = nabyla Takže můžeš být v klidu.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků