Moderátor: Xeninka
G.Logan píše:Ted trochu odbočím od animáků, ale zná někdo z vás seriál Firefly nebo Farscape?
k212 píše:G.Logan píše:Ted trochu odbočím od animáků, ale zná někdo z vás seriál Firefly nebo Farscape?
Firefly zatím ne, ale Farscape je vysoce návyková droga, jedu ho už 14-dní v kuse a většinou řvu smíchy.
Xeninka píše:Nevím jestli jsem to tu už někde nepsala, ale znám oboje a že bych z Farscape byla nějak hotová to ne. Možná je to tím, že jsem vyrostla na klasickém scifi startreku, možná to bude tím, že představitele hlavních rolí Bena Browdera a Claudii Black jsem znala nejdříve ze stargate... Hlavně tedy Browder hraje stejný typ postavy a tak nějak mě ve Farscape příliš nebral... Příběh relativně ujde, ale prostě není to něco, co mě chytlo tak, že bych to musela nutně skouknout v rychlém sledu jak bych byla netrpělivá a příliš mě to nevcuclo do děje. Hlášky, vtípky a celkově humor jsou ve Farscape docela fajn, ale celkový dojem pro mě takovej normální průměr...
mona lisa píše:Pre tych, ktorych by to mohlo zaujimat, planuje sa comeback nasledujucich serialov:
Dempsey a Makepeace
Sanitka
Myslite, ze je to dobry napad? Ja si neviem predstavit 50-nikov Dempseyho a Harriet ako budu behat a skakat so zbranou. O Sanitke ani nehovorim.
Petraela_x píše:Ja mám momentálne Kosti mániu a ešte sa dosť rehocem na Futurame
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků