Moderátor: XGirl
xloverin píše:Ale vcera ako som zas videla IWTB, tak som spozornela pri bozku a veru neviem povedat, ci ho naisto zacal Mulder... skor to bolo take vzajomne...lebo v momente ako sa mierne naklonil, tak aj Scullyova zdvihla bradu k nemu.
XGirl píše:Já to myslela tak, že on co se jejich vztahu týká vždycky vypadal že je ten, kdo to prožívá míň, (alespoň mi to tak připadalo) a pak se někdo zamyslí a dojde mu, že všechny jejich polibky vlastně začal on!
xloverin píše:Ale vcera ako som zas videla IWTB, tak som spozornela pri bozku a veru neviem povedat, ci ho naisto zacal Mulder... skor to bolo take vzajomne...lebo v momente ako sa mierne naklonil, tak aj Scullyova zdvihla bradu k nemu.
phoenix24 píše:No, skutečně těžké vybrat.....Ale souhlasím naprosto s Reduxem - scéna, ve které jde Mulder do nemocničního pokoje za spící Scully, zadívá se na ní, oči mu zalijou slzy, klekne si a pláče - je prostě neuvěřitelná. Silná, zároveň křehká - víme, že Scully umírá a Mulder je v bezvýchodné situaci, ale pro ní je ochoten se spolčit s ,,Ďáblem".....Dalším - a pro mě jedním z prvních momentů - je závěrečná scéna v Pusher - kdy Mulder stojí v pokoji Modella a Scully ho chytne za ruku, on jí stiskne se slovy Scully - už nám nevezme ani minutu našeho času.....No a samozřejmě pokoj v Requiem - ta je viděná mockrát, nádherná, něžná, prostě aaaaaaaaaaaaaaaach jooooooooo , pak v All things následný pokryv dekou a vlásky za ouško - nádhera, baseball....., bitka se zmrzkou, zkrátka pro mě bylo výjimečné každé jejich objetí, každý jejich dotyk, pohled, i letmý polibek......Jo, a co millenium Kiss???????
LadyX píše:Mně se moc líbí tahle scéna:
xloverin píše:Len skoda ze PRESNE tento zaber nevidime
Luki píše:EDIT: OMG shippy fórum jak jsem se sem dostal
petrazelva píše:Vítán je každý
LadyX - odkaď je ta druhá?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků