Moderátor: Xeninka
yscully píše:Soundrack je fajn, ale poslední "písničku" hodnotím jako blbej vtip - sedí to tam asi jako pěst na oko, možná ještě trochu hůř a vidím to tak, že jestli chcu tohle CD poslouchat z normálního přehrávače bez toho, abych se na konci rozčílila, tak si je budu muset přepálit bez poslední stopy... Koho vlastně napadlo obsadit Xzbita do filmu?
Jinak je všecko ostatní je fakt super a poslouchám to furt dokola a chvílema mám pocit, že jsu zpátky v kině, úplně ty scény vidím Fakt se to Markovi povedlo.
terentule píše:yscully píše:Soundrack je fajn, ale poslední "písničku" hodnotím jako blbej vtip - sedí to tam asi jako pěst na oko, možná ještě trochu hůř a vidím to tak, že jestli chcu tohle CD poslouchat z normálního přehrávače bez toho, abych se na konci rozčílila, tak si je budu muset přepálit bez poslední stopy... Koho vlastně napadlo obsadit Xzbita do filmu?
Jinak je všecko ostatní je fakt super a poslouchám to furt dokola a chvílema mám pocit, že jsu zpátky v kině, úplně ty scény vidím Fakt se to Markovi povedlo.
No, ta písnička je taková zvláštní, ale mě ani moc nevadí...A Xzbit mi ve filmu sedl, neměla jsem s ním žádný problém
nabaa píše:Poslední dobou jsem si oblíbila The trip to DC. Líbí se mi ten nenápadný "rozjezd" a pak navazující dramatická melodie.
Luki píše:nabaa píše:Poslední dobou jsem si oblíbila The trip to DC. Líbí se mi ten nenápadný "rozjezd" a pak navazující dramatická melodie.
Taky se mi líbí, je to motiv z prvního filmu
Luki píše:Možná jsem to špatně napsal... je to takový "nápěv" který byl v prvním filmu hodně používaný... je to ten okamžik jak nasednou do helikoptéry a letí nad D.C. . FtF jsem viděl nedávno a zazní to během filmu několikrát . V IWtB je je změněná nota nebo dvě ale je to jinak identické .
MMNt poslouchám to zrovna... první začne okolo 0:30 a trvá jen pár vteřin.... a 2:11 začně ten nápěv co v prvním filmu je... jde slyšet myslím jak kuřák přiléta Helikoptérou atd... je tam toho hodně
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků