Moderátor: xloverin
Luki píše:Tak pozor změna, ty herečky jsou si strašně podobné a obě mají zrzavé vlasy ale ta doktorka je asi někdo jiný, každopádně to nic nemělní na to že když se podíváte na šíji té agentce FBI uvidíte to co uvidíte
petrazelva píše:Tak jsme včera s Haci a Nabou natahovaly oči na šťopky, ale nic na krku té agentky jsme teda neobjevily... Vy jo??
Luki píše:No já myslel spíše její šílený a podezřelý límec . A taky fakt že se ta agentka představí jménem postavy z jiného Carterova seriálu (Speciální Agentka Inga Fossa ue seriálu "Harsh Realm" - mimochodem hraje ji stejná herečka samozřejmně)... která v tom seriálu zemřela .
nabaa píše:Luki píše:No já myslel spíše její šílený a podezřelý límec . A taky fakt že se ta agentka představí jménem postavy z jiného Carterova seriálu (Speciální Agentka Inga Fossa ue seriálu "Harsh Realm" - mimochodem hraje ji stejná herečka samozřejmně)... která v tom seriálu zemřela .
Šílený a podezřelý límec? Co je na něm šíleného a podezřelého? Je to normální límeček naprosto normální dámské halenky. Luki, Luki, jen jestli ty nejsi trošičku paranoidní..
Luki píše:Prosím poščkej si už raději na DVD a pak mi řekni že jsem paranoidní když mrtvá agentka zvedá telefony v FBI a kamera na ní zaostří pokaždé když je na scéně, přičemž není nijak důležitá
nabaa píše:Mrtvá agentka? Já měla za to, že v Aktech hrála jen psycholožku ve Schizogeny. Pokud hraje agentku v Harsh Realm, vůbec bych tomu nepřikládala význam v rámci Akt X. A že se ve filmu vyskytuje, když v Schizogeny zemřela, taky nemusí mít nutně význam. Třeba si ji Chris oblíbil stejně jako Terryho O´Quinna. Ovšem nepopírám, že se na ni v IWTB kamera dost zaměřuje. Tak třeba bude zásadní pro třetí film. Každopádně hrbolek popírám.
nabaa píše:
Mrtvá agentka? Já měla za to, že v Aktech hrála jen psycholožku ve Schizogeny. Pokud hraje agentku v Harsh Realm, vůbec bych tomu nepřikládala význam v rámci Akt X. A že se ve filmu vyskytuje, když v Schizogeny zemřela, taky nemusí mít nutně význam. Třeba si ji Chris oblíbil stejně jako Terryho O´Quinna. Ovšem nepopírám, že se na ni v IWTB kamera dost zaměřuje. Tak třeba bude zásadní pro třetí film. Každopádně hrbolek popírám.
xloverin píše:No...asi vas trochu zmatiem, ale mne vobec tie dve nepripadali ako ta ista herecka. Ano, ta zo Schyzogeny hra tu neveriacu doktorku, ale podla mna ta v FBI je uplne ina zenska. Sustredim sa na to este v sobotu, na piaty krat sa mi to mozno vyjasni:-D
Luki píše:xloverin píše:No...asi vas trochu zmatiem, ale mne vobec tie dve nepripadali ako ta ista herecka. Ano, ta zo Schyzogeny hra tu neveriacu doktorku, ale podla mna ta v FBI je uplne ina zenska. Sustredim sa na to este v sobotu, na piaty krat sa mi to mozno vyjasni:-D
Naopak, jak už jsem napsal ta agentka FBI je ta harečka ze Schizogeny a stená herečka/postava jako Harsh Realm, tu doktorku hraje někdo jiný ale jej jí hodně podobná
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků