Moderátor: XGirl
XGirl píše:Tak co myslíte, kdy se spolu Mulder a Scully poprvé políbili? Kdy si uvědomili, že pro ně ten druhý je víc, než kolega? Kdy se poprvé milovali?
pitrysek píše:Tak já si myslim, že se poprvé políbili v epizodě Triangle, uvědomili si to někdy kolem únosu Scully a ještě se NEMILOVALI
XGirl píše:Opět mě napadá ďábelská otázka - kam na konci Millenia tak hezky s rukou kolem ramen odcházejí (spolu)?
XGirl píše:No jo, to asi jo, ale že by šli pak jen tak každý k sobě domů...no nic, začínám už zbytečně divočit:-) Každopádně si myslím, že v all things to nebylo úplně poprvé
XGirl píše:Oni měli takových "neuzavřených večerů" vůbec hodně...
XGirl píše:J8 netvrdím, že spolu po MIllenium spali, jen že je to taková zvláštní scéna...ani jsem na to nečetla žádnou povídku, možná bych to měla napravit...Oni měli takových "neuzavřených večerů" vůbec hodně - How the ghosts stole Christmas, Millenium, Je Souhaite, All Things, ale třeba i Sein und Zeit, napadá mě i Pusher, kde to končí jak stojí u postele s Modellem ruku v ruce...zajímavé.
mona lisa píše:To je jedno kedy to bolo po prve. Hlavne, ze to nebolo s Fajciarom v En Ami, dufam
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků