Moderátor: Luki
Angelitos píše:Některé, pro mě skvělé byly: The Sixth Extinction I. II, Millennium, All things, Requiem samozdřejmě a Hollywood A.D. - dobrá psychárna .
Moc významné jsou pro mne epizody: SEIN UND ZEIT a CLOSURE. Jsou VV -významně vynikající-!!
Luki píše:Jůů Angelitos verbuje nové fan(atiky)oušky ? To má potom u mne takové malé bezvýznamné plus!
terentule píše:Takový shipperský . Tenhle mi tenkrát Angelitos poslala (nebo její zlé dvojče ) a mě to nějak chytlo, tak jsem si řekla, že na to mrknu .
Angelitos píše:Luki píše:Jůů Angelitos verbuje nové fan(atiky)oušky ? To má potom u mne takové malé bezvýznamné plus!
Ty jsi smradek...prý malé a bezvýznamné, no je toto možné?? Sprostota!:D
bych chtěla vědět, jeslti jsi rozšířil Ty naše řady o někoho .... no?
Luki píše:Angelitos píše:Luki píše:Jůů Angelitos verbuje nové fan(atiky)oušky ? To má potom u mne takové malé bezvýznamné plus!
Ty jsi smradek...prý malé a bezvýznamné, no je toto možné?? Sprostota!:D
bych chtěla vědět, jeslti jsi rozšířil Ty naše řady o někoho .... no?
Náhodou už v práci jeden člověk naverbovanej je !
monkax píše:Sedmičku mám moc ráda, např: Millenium.Requiem je pro mě zvláštní tím, že jsou tam Billy Milles, Theresa Nemmanová- Ti kteří byly v pilotním dílu. No a to označení které Mulder udělal na silnici před lety. Taky mám ráda scénku, jak Scully přiběhne za Mulderem a ukazuje mu štípance na zádech, protože se bojí, že má to co ostatní. A MUlder se svíčkou prohlíží její záda. A hned místo "Vy" bylo "Ty"
monkax píše: Taky mám ráda scénku, jak Scully přiběhne za Mulderem a ukazuje mu štípance na zádech, protože se bojí, že má to co ostatní. A MUlder se svíčkou prohlíží její záda. A hned místo "Vy" bylo "Ty"
petrazelva píše:monkax píše: Taky mám ráda scénku, jak Scully přiběhne za Mulderem a ukazuje mu štípance na zádech, protože se bojí, že má to co ostatní. A MUlder se svíčkou prohlíží její záda. A hned místo "Vy" bylo "Ty"
to je sice z pilota ale budiž taky to mám ráda v čj, jak z toho hezky vzniklo tykání.. někdy ta čeština pasuje, bylo to veselé
Herimína Froditová píše:Tak na téhle sérii jsem vychovaná jako fanoušek AX. (Sice první díl, co jsem viděla je z 6. ale to jsem ani nevěděla o co go) Mytologie...moje 1. je samozřejmě The Sixth Extincion-bezkonkurenční...navíc i mamka najela na stejnou notu, tak jsme spolu každý všední den sedli v 8 k Nova Cinema a vejrali...já si našla novou závislost a mamka kulila oči a slova "Znám starčí série a ty jsou trochu uvěřitelnější..." (postupně sleduju starší -už mám 1.-4.sérii a fantasmagorie jsou taky...) K téhle sérii (Ačkoliv jsem neviděla všechny díly) mám pěkňoučký vztah...jednak první a jednak trochu současný...(oproti starším sériím) A že to agentům slušelo nejvíc? ...na100%... zrovna v tomhle období jsem si prohlídla DD a konstatovala (s hubou dokořán) "To je kus..." (*slint slint*) a mamka zasněne "Já vím..."
monkax píše:Herimína Froditová píše:Tak na téhle sérii jsem vychovaná jako fanoušek AX. (Sice první díl, co jsem viděla je z 6. ale to jsem ani nevěděla o co go) Mytologie...moje 1. je samozřejmě The Sixth Extincion-bezkonkurenční...navíc i mamka najela na stejnou notu, tak jsme spolu každý všední den sedli v 8 k Nova Cinema a vejrali...já si našla novou závislost a mamka kulila oči a slova "Znám starčí série a ty jsou trochu uvěřitelnější..." (postupně sleduju starší -už mám 1.-4.sérii a fantasmagorie jsou taky...) K téhle sérii (Ačkoliv jsem neviděla všechny díly) mám pěkňoučký vztah...jednak první a jednak trochu současný...(oproti starším sériím) A že to agentům slušelo nejvíc? ...na100%... zrovna v tomhle období jsem si prohlídla DD a konstatovala (s hubou dokořán) "To je kus..." (*slint slint*) a mamka zasněne "Já vím..."
Souhasím, DD to v téhle serii strašně sluší a je nepřekonatelně sexy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků