Moderátor: xloverin
kimberly píše:Ja zase prekvapenia nemám rada a celkom by som ocenila, keby sa tu vytvorila téma so spoilermi, pretože ja som sa ešte k ž iadnym nedostala a veľmi by som sa chcela, takže kto niečo viete, mohli by ste tu o tom informovať To sa týka aj filmu, ku ktorému sa pri mojom šťastí dostanem tak o sto rokov.
Utero píše:Takze tohle tema jsem zalozil i u prvniho filmu a jelikoz ten druhy se nekontrolovatelne blizi, zalozil jsem tema i tady. Takze jiste spousta z vas nebude chybet na predpremiere (ja tam samozrejme nebudu) a tak doufam, ze to tam znami lidi z lapiduchu a odtud z fora poradne ofoti abychom se mohli my mene stastni podivat. Teda alespon ja slysel o nejakem srazu. Celkem by me zajimalo jak vypadaji ti slavni cesti fanousci jako Krycek, Pitryska, Luki, Angelitos atd .....No nic. V tehle rubrice se vyjadrujte tradicne k filmu. Co se vam libilo nejvic, co byste zmenili a treba to co jste pri sledovani pocitovali nebo co jste pri nem zvlastniho zazily. Film bude k videni sice az za 4 dny, ale zalozil jsem tema pro jistotu predem Takze piste zazitky, spoilery, nazory a celkove vase pocity z druheho filmu...
Utero píše:No stalo se co jsem ocekaval...I want to believe uz je na netu na takovem docela znamem programu na mp3, videa atd jmenem "Ares" uz je to par dnu na stazeni, hruza. Nejhorsi je, ze si to takhle stahnou treba i dlouholeti fanousci. Cekaji 6 let na neco noveho a pak si to jenom stahnou, podivaji se na to a konec, je po zazitku Ja budu bojovat o ucast na predpremiere a co nejvetsi vychutnani si filmu
monkax píše:Já jsem do kina chtěla jít a strašně jsem se těšila, ale protáhlo se mě marodování Myslela jsem že do té doby už budu v poho. Ve čtvrtek jedu do nemocnice, doufám že si mě tam nenechají, abych mohla akta X co nejdřív vydět Jsem z toho smutná, těšila jsem se
kimberly píše:monkax píše:Já jsem do kina chtěla jít a strašně jsem se těšila, ale protáhlo se mě marodování Myslela jsem že do té doby už budu v poho. Ve čtvrtek jedu do nemocnice, doufám že si mě tam nenechají, abych mohla akta X co nejdřív vydět Jsem z toho smutná, těšila jsem se
Och, dúfam že nemáš niečo vážne... Daj sa rýchlo dokopy, zdravie je prvoradé...Film neutečie.
monkax píše:kimberly píše:monkax píše:Já jsem do kina chtěla jít a strašně jsem se těšila, ale protáhlo se mě marodování Myslela jsem že do té doby už budu v poho. Ve čtvrtek jedu do nemocnice, doufám že si mě tam nenechají, abych mohla akta X co nejdřív vydět Jsem z toho smutná, těšila jsem se
Och, dúfam že nemáš niečo vážne... Daj sa rýchlo dokopy, zdravie je prvoradé...Film neutečie.
No, ucpávají se mi cévy, léčím se ale moc to nepomáhá. Jedu na vyšetření do Brna a věřím, že mi tam pomůžou. Děkuju za podporu a všichni si film užijte. Snad ho brzy taky uvidím
xloverin píše:Ja na predpremieru idem a budem cestovat 330 km Viem kde stiahnut ten film, ale to mi nezabrani ist nan 8krat do kina (tolko navstev uz mam naplanovanych).
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků