Akty X sú silné a populárne aj tým, že sa v nich zrodilo množstvo nezabudnuteľných, často aj sériových vrahov a pschopatov. V tomto prípade je však Kitsuneragi naozaj len slabšou sestričkou slávneho Pushera, ktorý rozhodne patrí medzi moje obľúbené epizódy. Rozumiem, že tvorcovia ešte raz siahli po tomto námete, ale neviem, či ho najšťastnejšie spracovali. Tá záverečná scéna s Modellovou sestrou mi príde už úplne trapná aj to že majú rovnaké schopnosti...No proste pre mňa slabšie.
Mne sa epizoda pacila. Okrem konca - to v tom sklade s oboma "Scullyovymi" som celkom nepochopila, ktora bola ktora a cele sa mi to nejak pomiesalo. Asi to vyzaduje od divaka vacsie IQ
Pro me prumer, ale uznavam, ze to nedopadlo vubec dobre. Vubec celkove si myslim, ze si Modell zase tak nezaslouzil pokracovani jak by si ho zaslouzil napr. flukeman. Me se jako Pusher libil, ale zase az tak jsem uneseny nebyl. Kitsuneragi nedopadlo vazne dobre. Hlavne ta scena v nemocnici s jeho sestrou, to bylo teda uz ubohe. V petce to je asi nejslabsi zalezitost.
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
no az na tu scenu v nemocnici ktora bola asi trosku divnejsia..ale zase trapna nebola.... sa mi to dost pacilo... ....ja som na tychto iluzionistickych psychopatov dost zatazena takze som si to celkom uzila...som rada ze spravili pokracovanie