Calusari

25 klasických epizod z let 1994-1995

Moderátor: Luki

Calusari

Odeslatod kimberly v 16 črc 2008 14:28

Bez debaty mám milión obľúbenejších epizód ako je táto. Lenže táto pre mňa symbolizuje Akty X v ich vrcholnej forme a hlavne v období absolútnej, fanatickej posadnutosti, ktorú som prežívala vtedy pri ich sledovaní. Priam som sa triasla pri každom diely už len zo samotnej atmosféry každej časti a z faktu, že sledujem Akty x. Charlie je tu dokonalý detský diabol schopný vydesiť každého diváka. Dlho som potom chodila podozrievavo okolo detských ihrísk a skúmala, či sa tam nevyskytuje taký "potenciálny Charlie". :D Táto epizóda ma absolútne zabila tým, že mám panický strach z vtákov a scény s kohútmi ma jednoducho utvrdili v tom, že sledujem neopakovateľný horor. No a pointa príbehu: vraždí duch nikdy nenarodeného dvojčaťa...to už ma úplne dostalo. Plus tlieskam postojačky neopakovateľnej scéne, keď Kalušiari vyháňajú z Charlieho diabla!
ObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázekObrázek
kimberly

Re: Calusari

Odeslatod Utero v 16 črc 2008 17:33

ObrázekObrázekObrázekObrázek
ObrázekObrázekObrázekObrázek

No bat se bude jak kdo. Ale desive momenty tu obcas byly. Co me prislo zvlastni bylo jak mel ten kluk na ruce nakresleny hakovy kriz a Mulder si musel zjistit co to znamena. To v USA neznaji? no nevim to jsem moc nepochopil... Jinak nelze nez souhlasit, ze ta scena vymitani dabla byla vazne skvela :!:
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod MrSmith v 16 črc 2008 18:03

No lenze ten symbol neoznacoval hakovy kriz. Mulder si zistoval co ine to este moze znamenat.
Obrázek
MrSmith

Odeslatod Utero v 16 črc 2008 19:09

MrSmith píše:No lenze ten symbol neoznacoval hakovy kriz. Mulder si zistoval co ine to este moze znamenat.

Ok dobre, diky za opraveni, ja jsem to uz nejakou dobu nevidel, tak jsem si nebyl jist. ;)
Obrázek
If I don't believe in Jesus, how can I believe the Pope. If I don't believe in heroin, how can I believe in dope. If there's nothing but survival, how can I believe in sin.
Utero

Odeslatod MrSmith v 16 črc 2008 20:19

Utero píše:
MrSmith píše:No lenze ten symbol neoznacoval hakovy kriz. Mulder si zistoval co ine to este moze znamenat.

Ok dobre, diky za opraveni, ja jsem to uz nejakou dobu nevidel, tak jsem si nebyl jist. ;)

Tiez som to dlhsie nevidel a po napisani prispevku som si pre istotu skontroloval ci nekecam :)
Obrázek
MrSmith

Odeslatod kimberly v 17 črc 2008 09:35

Neviem, ja som sa teda bála a príde mi to ako dosť neprávom obchádzaná epizóda.
kimberly

Odeslatod MrSmith v 17 črc 2008 12:21

Presne tak, velmi dobra hororova epizoda. Pre mna uplna klasika Aktov X.
Obrázek
MrSmith

Odeslatod KayTee v 06 srp 2008 11:02

Malej byl opravdu skvělej :-D
* * * A dream is an answer to a question we haven't learned how to ask * * *
KayTee

Odeslatod xloverin v 06 říj 2008 00:32

Uf, prave som to dopozerala...akoze pozerat to v noci, potme, sama...uf uf :-D Mne sa tato epizoda velmi paci a maly je vazne dobry, velmi uveritelny :-)
xloverin

Odeslatod XGirl v 25 bře 2009 17:56

Tak jsem si ji včera jen tak pustila a napadlo mě, že je to jedna z epizod, kde jsou polovinu vyšetřování Mulder a Scullyová každý sám - celkově mi připadá, že v této epce málo spolupracují spolu :) A vždycky se pozastavím nad tím, ja knechal Muldy Scullyovou aby šla sama za Maggie a chlapcem, o kterém přece už VĚDĚL, že je to poltergeist nebo nějaké zlé zjevení. To se o ni vůbec nebál?! :o
Obrázek
XGirl

Zpět na 2. série