Sice vypadala přátelsky, ale zase Chrice chápu. Fakt by to asi pak ve FTF už nebylo ono.
Jinak Memento Mori je výborná epka. Už při tom úvodním voiceoveru Scully mám vždycky slzy v očích.. a i ty její záznamy v deníku, no prostě mazec.
Moderátor: Luki
XGirl píše:Mně se líbil ten nápad, že Scully píše deník Mulderovi, že se s ním o ty pocity chce podělit, ale přitom mu to nedokáže říct do očí. Je to takové hrozně lidské...
XGirl píše:Taky jsem si ten úvodní monolog i ty všechny ostatní nahrála na audio a pouštěla pořád dokola...BTW všimli jste si, že když Scullyovou vidíme psát si deník, tak zápisky vždycky adresuje Mulderovi? V Sixth extincion je tomu zrovna tak, v myšlenkách v Trust no1 se k Mulderovi také opakovaně vrací. Vážně to asi dost symbolizuje jejich vztah, kdy jeden druhého miluje, ale ze strachu se bojí ty city vyjádřit osobně.
XGirl píše:To mi náhodou přijde hodně lidské, že ze sebe nic moudrého nedostal. Co měl říct, když žena kterou miluje je postavená před to, že prostě umře, že není lék. ( a chlácholivé řeči o tom, že "to bude v pořádku" nemají smysl, protože je lékařka). A ponořit se do smutku a psychicky se z toho složit taky nemůže, protože ví, že by jí spíš měl být oporou. To je pak těžké cokoli říkat
detillo píše: Líbí se mivůbec tahle "fáze" akt x ,kde už se M a S milujou a přitom k tomu vůbec nepotřebujou sex a vlastně ani kdovíjak vzletný slůvka lásky
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník