Moderátor: Luki
MrSmith píše:Na konci druheho Dreamlandu sa vsetko vratilo do normalu. Vsetci zabudli co sa dialo, nikto si na nic nespominal. Teda Mulder a Scully tento pribeh nikdy nezazili. Fletcher ale vtedy stihol do Mulderovho bytu doniest tu postel. Ked sa cas vratil, postel ale nezmizla. Rovnako Scully v osmej serii najde v zasuvke ten zdvojeny cent. Cize epizoda sa vlastne nestala ale suveniry ostali
peta111 píše:Tak The Unnatural? Ten bych tady nečekala .
MrSmith píše:peta111 píše:Tak The Unnatural? Ten bych tady nečekala .
Ved v tejto epizode mimozemstan hral baseball . To je podla mna velmi unnatural.
kimberly píše:MrSmith píše:peta111 píše:Tak The Unnatural? Ten bych tady nečekala .
Ved v tejto epizode mimozemstan hral baseball . To je podla mna velmi unnatural.
Z tejto epizódy by som si priala, aby bolo skutočné to ako ten baseball hrali Mulder a Scullyová, to je moja milovaná scéna
kimberly píše:Ale hádam s v Ako duchovia ukradli vianoce dali aspoň tie darčeky...Lebo niektoré scény z týchto dielov čo sa nikdy nestali vyzerali tak realisticky...
kimberly píše:A Monday sa stal???
kimberly píše:A Monday sa stal???
yscully píše:kimberly píše:A Monday sa stal???
Jasně, a hned několikrát
kimberly píše:Hm...sranda že aj Hollywood A.D., to sa podľa mňa mohlo stať...Mohlo sa stať, že niekto chcel natočiť film o živote agentov FBI.
Zpět na Epizody seriálu Akta X
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků