Moderátor: Xeninka
monkax píše:Já miluju české filmy s Tomášem Holým a nejvíc:
Jak vytrhnout verlibě stoličku, Jak dostat tátu do polepšovny.
kimberly píše:Takže, ja so z tých, ktorých filmy nemajú radi. Pre mňa je to prikrátka "podívaná". Mám rada dlhé seriály, kde sa môžem s hrdinami spriateliť a tešiť sa čo bude ďalej, niečo čo trvá dve hodiny je na mňa primálo. Ak by som však už mala niečo spomenúť, tak iste Harryho Pottera, lebo toho milujem a obzvlášť na filmovom plátne, pretože ma dokáže úplne vtrhnúť do deja. jasné, že sú nejaké kúsky, ktoré si nenechám ujsť, mám rada Leslieho Nielsena a jeho paródie, zopár českých kúskov ako Jízda, alebo Slunce, seno...ale milovník filmov nie som.
nabaa píše:
Kdyby někdy vznikla anketa TOP 100, bylo by to jednodušší. Takhle můžu jen plakat nad tím, že jsem nemohla zmínit dalších asi 200 oblíbených filmů.
Utero píše:nabaa píše:
Kdyby někdy vznikla anketa TOP 100, bylo by to jednodušší. Takhle můžu jen plakat nad tím, že jsem nemohla zmínit dalších asi 200 oblíbených filmů.
Klidne zmin dalsi Jinak dost cumim, ze je tu mezi nami profesionalni filmovy kritik
KayTee píše:Tohle je moc těžké, takže asi teď nenapíšu všech 10 filmů, ale budu je doplňovat postupně, jak si na něco vzpomenu. Neřadím podle oblíbenosti.
Pošli to dál (kniha je lepší, ale i film je moc silný - o tom, jak malý kluk vymyslí způsob jak změnit svět k lepšímu)
Lepší pozdě než-li později (skvělá komedie s J. Nicholsnem, D. Keatonovou a A. Peetovou)
Vykoupení z věznice Shawshank (Co k tomu říct? Prostě síla!)
Kruh (První horor, po kterém jsem se opravdu bála)
Šestý smysl (Skvělý výkon hl. představitelů a krásný příběh)
Uprchlík - (Ford je moje srdeční záležitost)
A jen tak mimo - mám ráda skoro všichny filmy se Sandrou Bullock a taky s Julii Roberts
petrazelva píše:Hm... to je ale obtížné.. Betzak si na půlku nevzpomenu, ale napíšu aspoň něco:
The Bodyguard (no jo, jen mě neukamenujte, já za to nemůžu, že jsem nevyléčitelný romantik)
Amores Perros - průlomovej film, pro mě prostě úžasnej
Volver
a Todo Sobre Mi Madre - Almodóvar je výbornej a dokáže vybrat
skvělé herečky (viz Penelope ve Volver, krása)
Snílci od Bertolucciho - drsný film
Všechno,
co jste kdy chtěli vědět o sexu, ale báli jste se zeptat - ideální
film na zlepšení nálady.. Woody jako spermie je neodolatelný
Černá kočka, bílý kocour - souhlas s výše uvedeným popiskem
Vinnetou a filmy s ním... hmmm... Piere Brice..
série Vetřelců - skvělá Ripleyová
Star Trek - samozřejmě nesmí chybět!
Batman - hlavně když ho hrál Michael Keaton, ten byl k sežrání
Smrtonosná past - Bruce taky můžu
no a pak spousta českých klasik především Svěrák, Svěráci, Smoljak.. A mist Jára samozřejmě nesmí chybět!
a pak taky Želary - srdcovka
sem to asi trošku přešvihla, co? tak sorry ale je jich tolik...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník