Moderátor: Luki
XGirl píše:Skončit u FBI je hodně vtipné, to už jsem zapomněla, že tam je Ale Mulderova romantická představa života na venkově je v tomhle díle vážně docela humorná, zvlášť jak srovnává USA z konce 90. let když se odehrává epizoda s tím ,jak jako děti nemuseli zamykat dveře, což byl konec těch šedesátých
XGirl píše:Já si prostě Muldera, absolutně nepraktického člověka, neumím představit, jak se stará o domek v nějakém zapadákově
nabaa píše:XGirl píše:Já si prostě Muldera, absolutně nepraktického člověka, neumím představit, jak se stará o domek v nějakém zapadákově
Však to tam Scullyová naznačuje, když mu říká, že kdyby měl chvíli existovat bez mobilu, upadl by do katatonní schizofrenie. Ale na druhou stranu Mulder nevyrůstal ve velkoměstě a staré návyky se prý nezapomínají. Jen nevím, jestli by tam dostal Scullyovou...i když s prasaty to umí,to má nakoukaný z Babe.
haci píše:nabaa píše:XGirl píše:Já si prostě Muldera, absolutně nepraktického člověka, neumím představit, jak se stará o domek v nějakém zapadákově
Však to tam Scullyová naznačuje, když mu říká, že kdyby měl chvíli existovat bez mobilu, upadl by do katatonní schizofrenie. Ale na druhou stranu Mulder nevyrůstal ve velkoměstě a staré návyky se prý nezapomínají. Jen nevím, jestli by tam dostal Scullyovou...i když s prasaty to umí,to má nakoukaný z Babe.
Scully by šla za ním kamkoliv, z toho strach nemám. Muldy se později ukázal být skvělý instalatér a to ostatní příjde samo. M a S s prasaty to Muldyho vzrušovalo (nebo co to říkal)
nabaa píše:
Jj, ptal se Scullyové, jestli by si o něm jako o muži myslela míň, kdyby jí řekl,že ho to docela vzrušuje.. Škoda, že mu neodpověděla. Mě by ta odpověď dozajista velice zajímala.
byzoparanoid píše:Tieto rozhodnutia amerických cenzorov sú úplne scestné. Neviem, prečo si myslia, že keď vystrihnú detský plač, tak ochránia spoločnosť pred vážnymi negatívnymi dôsledkami. Hlavne, že spravodajské televízie dávajú správy o krvákoch odohrávajúcich sa na bojiskách a detailne to odprezentujú. To im nevadí.
Josephine píše:Nejšílenější na tomto hororovém dílu je, jak matka zpod postele chce,aby se jí "chlapci ukázali" a jak je chválí, jak jsou krásní
detillo píše:Takovýhle překlady mě štvou a myslím, že vůči českým divákům nejsou fér. Sama překládám dost a vím, že něco doslova přeložit nejde,ale v vtomhle případě (stejně jako s tím "dinosaurem" v úvodní scéně - ve skutečnosti Scully říká, že přestala pracovat pro FBI a stala se mluvčí nebo tak něco, už si nepamatuju...) si překladatel měl dát víc záležet. Během scény s prasaty říká Scully v originále, že o víkendu hlídala synovce, to se v české verzi diváci taky nedozví - a přitom je to taková miniperlička z jejího osobního života, která určitě za zmínku stojí. A Mulder při ladění televize říká, že by nemohl být bez NY Knicks - i to je celkem osobní informace (dozvíme se komu fandí), ale v češtině je nahrazena pouhou "televizí"
KayTee píše: Lezlo mi na nervy, když mi přítel neustále hučel do hlavy - bože, co to je za blbce? co to dělají? proč je nezastřelí..a tak... chroznýýý
xloverin píše:KayTee píše: Lezlo mi na nervy, když mi přítel neustále hučel do hlavy - bože, co to je za blbce? co to dělají? proč je nezastřelí..a tak... chroznýýý
To poznaaam. Moj otec je presne taky isty. Preto ked ideme daco spolu pozerat, tak ho dopredu varujem, nech zavrie usta Pripadne mu ich zapcham popkornom alebo slnecnicovymi semiackami ;-D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků