Moderátor: Luki
Luki píše:Pro mne po Williamovi druhý nejlepší mytologkcý díl 9. série. Velice pěkně napsaný a Scully s kočárkem byla geniální
Luki píše:Pro mne po Williamovi druhý nejlepší mytologkcý díl 9. série. Velice pěkně napsaný a Scully s kočárkem byla geniální
mona lisa píše:Zaujimalo by ma, ci ich sledovali aj pocas ich spolocnej noci Cely cas? To je hroza, vsetky tie podrobnosti
Mozno to maju aj nahrate a mimozemstania si to prezerali viackrat Take nieco u nich asi nemaju
mona lisa píše:Zaujimalo by ma, ci ich sledovali aj pocas ich spolocnej noci Cely cas? To je hroza, vsetky tie podrobnosti
Mozno to maju aj nahrate a mimozemstania si to prezerali viackrat Take nieco u nich asi nemaju
Angelitos píše:mona lisa píše:Zaujimalo by ma, ci ich sledovali aj pocas ich spolocnej noci Cely cas? To je hroza, vsetky tie podrobnosti
Jono taky mě to šokovalo to sledování, to musí být mazec, když se dozvíš, že tě upe dlouhou dobu někdo pořád měl na očích
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků