Já nevím,co je to nejtypičtější.V žádném období mi nepřipadá o moc jiná než dřívějším nebo pozdějším,je pro mě stejně výrazná od začátku do konce.Ačkoli postupně ztrácí ten vtipný a půvabný nadhled z prvních sérií,tak je to prostě pořád Scullyová,nejlepší holka pod sluncem
,takže ji nechci kouskovat na více postaviček.Ale co se týče vzhledu,pánové to je jiná.Nejdříve se mi nejvíce líbila na samém začátku v prvních dvou sezonách,kde má takový pěkný dívčí výraz ve tváři a očích,který později zmizel.Vypadá ještě tak nedokonale a hravě,dostupně jako zrzavé zlobidlo.Ale když jsem zkouknul devátou řadu,řekl jsem si:"Páni,ta je krásná!Není pochyb,že tady je na vrcholu své elegance.Ty zkušenosti,moudrost a krása získaná z života z ní srší neskutečně-o Gillian opravdu platilo,že rostla do krásy.No a v takové čtverce vypadá tak nějak nejnormálněji,takže to neumím posoudit,zkrátka v každém období je krásná trošičku jinak,spíše bych řekl,že se mi obzvláště líbila třeba v Beyond the sea,Darkness falls,Triangle,Arcadia,v celé devítce atd.atp.